Вероника Каролин, която ще представи България на конкурса Мис Свят“

...
Вероника Каролин, която ще представи България на конкурса Мис Свят“
Коментари Харесай

Бившата анорексичка Вероника ни представя на „Мис Свят“

Вероника Каролин, която ще показа България на състезанието „ Мис Свят “ тази година, в продължение на две години е водила тежка борба с анорексията, научи HotArena.

В избрани интервали тя е достигала сериозните 38 кг, само че въпреки всичко съумява да се измъкне от смъртоносната прегръдка на заболяването. След преживения смут се заема да оказва помощ на девойки със същата диагноза. Обяснява им, че те не са модели, само че в устрема си да наподобяват по този начин си навличат бедата. Вероника даже написа книга, с цел да помогне на всички попаднали в клопката на анорексията.
Каролин сега стяга куфарите за Китай, където би трябвало да дойде на 16 октомври за подготовките на „ Мис Свят “. За кадем везма със себе си два талисмана – дребна икона и колие от обичан човек, което й носи шанс. Името на Вероника нашумя около любовна спекулация с Божинов, за която тя отхвърля и твърди, че всичко това е медийна нечиста сделка, написа „ Галерия “. При това някогашния мъж на Николета Лозанова бил надалеч от вида мъже, които харесва.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР