Веригата предлага всичко необходимо на едно място за старта на

...
Веригата предлага всичко необходимо на едно място за старта на
Коментари Харесай

Lidl  с богато разнообразие цветя за първия учебен ден

Веригата предлага всичко належащо на едно място за старта на образователната година
От през днешния ден Lidl предлага богато многообразие от саксийни цветя и букети, с които клиентите на веригата да сложат цветно начало на образователната година. Свежите оферти са съобразени с присъщото за Lidl оптимално съответствие качество-цена, като по този метод родителите преференциално могат да завършат подготовката за старта на образователната година.

Специалните седмични оферти за първия образователен ден в Lidl включват букет „ Отново на учебно заведение “ и „ Пъстър букет “, които се оферират в разнообразни вариации. Те ще впечатлят своите получатели с комбинации от красиви цветове  и неповторима прохлада. Като допълнение клиентите могат да избират и сред букет хризантеми или рози, които са налични всекидневно във веригата.

-->

Септември обичайно е месецът, в който да възобновим атмосферата вкъщи и да се подготвим за идния есенен сезон. Затова и от тази седмица магазините на Lidl ще бъдат заредени с многообразие и от саксийни цветя, с които всеки може да освежи дома си или да зарадва някого. Спатифилум в керамична саксия, сукуленти в друг микс, както и Седум микс могат да красят бюрото на всеки възпитаник и да заредят дома с нова сила.

От тази седмица Lidl предлага и мини орхидея, рози в саксия и Каланхое от  разнообразни типове в специфична керамична или стъклена кашпа. Тези стайни растения са ярко и топлолюбиви. Отглеждането им е елементарно и изискват умерено поливане, с цел да запазят своя пресен и хубав тип. От през днешния ден налични са и обичаната на мнозина Калуна, която е градинско растение, има потребност от постоянно, само че умерено поливане. Тя идва в разнообразни типове, с цел да пасне по най-хубавия метод на всеки балкон или градина. За основаване на есенен уют се оферират и мини декоративни тикви в кошница.

Lidl предлага толкоз доста на едно място, като дава опция на своите консуматори елементарно и комфортно да набират всичко належащо за трапезата, дома и подготовката на своите възпитаници, като в същото време пестят време и не утежняват фамилния бюджет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР