Веригата хипермаркети за дома и градината Практикер“ дари стоки за

...
Веригата хипермаркети за дома и градината Практикер“ дари стоки за
Коментари Харесай

„Практикер“ дари на столичани над 17 000 лв. под формата на стоки за една по-чиста София

Веригата хипермаркети за дома и градината „ Практикер “ подари артикули за повече от 17 000 лева за обичайна акция на Столична община – „ Пролетно разчистване на София “, проведена посредством Столичния инспекторат. Над 300 продукта, в това число пейки, разнородни принадлежности, бои, култивиран принадлежности и материали за разчистване бяха предадени на инспектората от неотдавна отворилия освежен „ Практикер “ – Люлин.

„ Практикер “ се включва в акцията „ Пролетно разчистване на София “ по покана на кмета на Столична община госпожа Йорданка Фандъкова, с цел да помогне на столичани да създадат града, в който живеят, още по-привлекателно, чисто и уютно място. Инициативата започва на 26.03.2018 година и ще протече в два стадия. Първият ще се организира под надпис „ Заедно да почистим, поддържаме и пазим своя квартал ” до 15.04, а вторият – „ За по-чиста и зелена София “, ще се състои от 16.04.2018 година до 28.04.2018 година

Инициативата на „ Практикер “ е подарък за софиянци по отношение на откриването на изцяло актуализирания хипермаркет на веригата в столичния квартал Люлин. След по-малко от 5 месеца ремонт, в края на март „ Практикер “ – Люлин още веднъж отвори порти за своите клиенти в напълно реконструирана и осъвременена постройка, разширена с повече от 3500 кв. м. Търговската зала е увеличена с близо 1000 кв. м, като е обезпечена повече светлина, нова по-функционална класификация и организация на продуктите, както и доста по-голям подбор – над 50 хиляди продукта на водещи международни и български производители. Общата повърхност на новия „ Практикер “ – Люлин е към този момент съвсем 12 000 кв. м., а за положителното обслужване и консултация на клиентите се грижат близо 100 подготвени продавач-консултанта.

„ Практикер “-Люлин е на познатия си комфортен адрес в огромен търговски парк, включващ хипермаркет „ Хит “ и други търговски обекти от разнообразни браншове. Намира се наоколо до метростанция „ Сливница “ и разполага с огромен безвъзмезден паркинг.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР