Вергов вече няма да е част от водещите на предаването

...
Вергов вече няма да е част от водещите на предаването
Коментари Харесай

Заради побоя над Диана Димитрова: Вергов аут от „Капките“


Вергов към този момент няма да е част от водещите на предаването Като две капки вода. Запознати със случая споделиха информацията, като повода за отстраняването му е побоят над Диана Димитрова и заформилия се скандал след признанието й.

В агресора, който е упражнил физическо принуждение над нея хората разпознаха точно Вергов, само че той резервира цялостно безмълвие по скандалния случай.

В края на тази седмица Рачков и Геро в ролята си на водещи ще посрещнат новите участници, които ще стъпят на сцената. Те ще се впуснат в конкуренция кой ще бъде най-хубавият подражател.

Очаква се в журито да има две нови попълнения, които ще изненадат феновете – артистът Веселин Маринов и артистът Асен Блатечки. Участието на новите имена е доказано от Халваджиян, който е продуцент на формата. Те ще се причислят към сътрудниците си в шоуто – Хилда Казасян и Фънки. 4-мата общо ще имат задачата да правят оценка гениите на участниците в продължение на 12 седмици всяка неделя. Предаването ще се излъчва по една от националните малките екрани.

В шоуто се чака да се включи и надареният артист Христо Гърбов, а в предходните сезони на предаването присъединяване са взели едни от най-известните и обичани български звезди – Рафи, Невена Бозукова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Михаела Маринова, Славин Славчев, Стефан Илчев и други.

Източник: lupa.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР