Верея намери заместник на Илиан Илиев, който се завърна на

...
Верея намери заместник на Илиан Илиев, който се завърна на
Коментари Харесай

Ексклузивно и първо в БЛИЦ: Вижте кой треньор пое един от хитовете в Първа лига

Верея откри заместител на Илиан Илиев, който се завърна на треньорския пост в Черно море. БЛИЦ СПОРТ научи от достоверни източници, че новият ментор на старозагорския отбор, трансформирал се в един от шлагерите на Първа лига през есента, е Благомир Митрев.

Бившият футболист на Нефтохимик, който е роден през 1972 година, за последно беше треньор в Германия.

„ Заложихме на Благомир, тъй като е сръчен и млад експерт. Целта е да стабилизира още повече тима, който по времето на Илиан Илиев направи чудеса в елита ”, сбити бяха от управата на Верея пред БЛИЦ.
Визитка

Благомир Митрев е роден на 28 май 1972 година. Играе дълги години за Берое и Нефтохимик. Има над 300 мача в „ А “ група. С Нефтохимик е вицешампион през 1997 година, финалист за купата на страната през 2000 и притежател на Купата на ПФЛ през 1996 и 1997 година За купата на УЕФА е изиграл 6 мача за Нефтохимик. Има 4 мача за националния тим и 8 мача за младежкия народен тим. 

След привършване на кариерата си като футболист през 2005 година е помощник-треньор на Нафтекс, старши треньор на „ шейховете “, а по-късно шеф на детско-юношеската школа в Берое. През пролетта на 2011 година още веднъж се връща в Бургас, а от 2012 година е изпълнителен шеф на Нефтохимик. През 2013/2014 още веднъж е шеф на детско-юношеската школа на Берое, а през 2017 година следва ново завръщане в „ нафтата “. За последно бе в Германия.
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ СПОРТ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР