Венцислав Ангелов, известен като Венци Чикагото, участва в побой над

...
Венцислав Ангелов, известен като Венци Чикагото, участва в побой над
Коментари Харесай

Венци Чикагото нападна личен лекар заради поставена ваксина

Венцислав Ангелов, прочут като Венци Чикагото, взе участие в побой над персонален доктор в русенското село Ново село. От видео, излъчено онлайн във Facebook се излиза наяве, че повода за нападението е сложена ваксина против Covid-19 на пациент с интервенция на сърцето, което съгласно Ангелов и жена му е имало съдбовни последствия.

Ангелов и брачната половинка на умрелия пациент - Жечка влизат в здравната работа и стартират да търсят сметка на доктор Ивайло Иванов за поставената ваксина. Ангелов го пита за какво му е сложил ваксина Janssen, в случай, че мъжът е със сърдечна интервенция. Ангелов стартира да крещи и изисква късата характерност на имунизацията, при което лекарят бута телефона му и споделя, че не желае да бъде сниман. Оттам стартира сдърпване, след което се виждат окървавения доктор и Ангелов, който също е потърпевш. Венци Чикагото пита лекаря за какво го бие. В случая се намесва и полицията, която стартира да снема пояснения от двете страни.

Ангелов се обръща към лекаря с думите: “На салата ще те направя. Твоето място е в Белене. Ще те убия ти споделям, бе, ей, мършо “.

На последните избори Венцислав Ангелов се кандидатира за президент, само че ЦИК не го позволи до присъединяване поради проблеми с документите. Той е прочут и като постоянен участник в митинги против имунизациите, ограниченията и “Измамата Covid”



Българският лекарски съюз сезира прокуратурата за случая и настоя за незабавни дейности от страна на способените органи поради упражнената вербална и физическа експанзия против доктор Ивайло Иванов.

“Български лекарски съюз е безапелационен, че няма да търпи лекари да бъдат унижавани, подлагани на тормоз и душени, до момента в който се пробват да си правят работата и упорства законът да бъде прибавен с цялата му суровост! Пороят от обидни думи, съпроводени със закани за ликвидиране и затвор, размяната на юмруци и опита за душене на здравно лице са неприемливи!”, споделиха от БЛС.

Съсловната организация е безапелационна, че сходна експанзия е грозна, унизителна, извънредно неприемлива, прекрачва всички граници на нормалността и упорства за бързи дейности от страна на Прокуратурата. БЛС се ангажира с юридическата отбрана на доктор Ивайло Иванов, както и на всеки различен доктор, който е подложен на принуждение. Цялата организация, с всички налични запаси, ще направи нужното, с цел да бъдат подведени под отговорност отговорните.

От съсловната организация припомниха, че на телефон 02/ 9 07 07 07 могат да бъдат подавани сигнали за упражнена експанзия над лекари и експерти по здравни грижи. Те ще бъдат неотложно излъчени до основния прокурор, според подписаното съглашение сред БЛС, Министерство на здравеопазването и Прокуратура на Република България.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР