Венсан Компани заяви, че е твърде рано Манчестър Сити да

...
Венсан Компани заяви, че е твърде рано Манчестър Сити да
Коментари Харесай

Компани: Сити все още не е най-добрият отбор в историята на Висшата лига

Венсан Компани съобщи, че е прекомерно рано Манчестър Сити да бъде считан за един от най-хубавите тимове в историята на Висшата лига. Неговият отбор стана първенец след загубата на Манчестър Юнайтед против Уест Бромич, а като цяло досега Сити има 93 гола в 33 мача и 16 точки преднина против " алените дяволи ". Това е сезон на цялостна доминация.

" Хората се питат дали ние сме най-хубавият тим в историята на Висшата лига, само че отговорът е не, тъй като ни остава да свършим още доста работа. Можем да бъдем съдени единствено за избран интервал от време, тъй че се нуждаем, от два, три или четири следващи сезона с сходна игра и сходно неизменност. Това би трябвало да създадем ", сподели той.

Champions!!!!!! What a great feeling!! So happy to be able to share another trophy with our amazing fans!#ManCity #SharkTeam #Champions pic.twitter.com/8CqCtyX7vi
— Vincent Kompany (@VincentKompany) April 15, 2018
" Имам привилегията да бъда част от страховит тим, в който играят невероятни футболисти. Те са положителни момчета и атмосферата е отлична, а аз се любувам на всеки мой мач. Горд съм с това, което постигнахме ", добави Компани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР