Венета Райкова отдавна е запалена по астрологията и следи стриктно

...
Венета Райкова отдавна е запалена по астрологията и следи стриктно
Коментари Харесай

Венета Райкова си взе дълга почивка, пак се уплаши от ретроградния Меркурий

Венета Райкова от дълго време е запалена по астрологията и следи прецизно разположението на планетите. Тя нееднократно е споделяла, че изпитва смут от ретроградния Меркурий и гледа да не стартира нови планове или значими инициативи по това време, дочу HotArena.

„ Здравей, назадничав Меркурий! Знам в какви обстановки влизам всякога, когато властваш, по тази причина през идващите седмици ще се отдам на отмора. А вие, благи мои другари, внимавайте с документи, техника, нови планове и някогашни гаджета, които постоянно се появяват в този интервал. По-малко приказки и повече четене на книги! ”, написа русокоската в обществената мрежа. Тя е стопирала краткотрайно работните си задължения, до момента в който не насъпи по-подходящо време да твори. По думите й това ще стане след средата на февруари.

Освен в астрологията, Венета има вяра още и в магиите. Даже споделя, че преди години е била жертва на нечисти сили и неприятни планове. „ Енергиите доста бързо се движат в днешно време и поради това аз не върша вълшебства. На мен са ми правили за прекъсване на предаване, за разлъка с някогашния ми мъж, за проблеми със здравето... Правени са ми най-вече от мои колежки. За жал, в живота не постоянно положителното побеждава ”, разказвала е авторката на бестселъри.

В този интервал тя била застигната от какви ли не паники. Cлeд ĸaтo oбиколила знaйни и нeзнaйни eĸcтpaceнcи, вpaчĸи и xoджи, писателката oтĸpилa cпaceниe във вяpaтa. За това е споделяла и в книгите си. Bcяĸa ceдмицa Венета зaдължитeлнo пoceщaвaлa cтoличния xpaм „ Cв. Heдeля ”, ĸъдeтo в 10 чaca cyтpинтa cвeщeниците й четели Kипpиянoвaтa мoлитвa. Водещата е безапелационна, чe по този начин се е изчистила oт всевъзможни oтpицaтeлнитe eнepгии. Райкова е уверена, че съществуват освен черни вълшебства, само че и прераждания. Самата тя е виждала свои минали животи, с помощта на известния нравствен преподавател Гал Сасон, с който са близки другари. Водещата два пъти се е подлагала на регресия при него. “Видях по какъв начин ме убиват! Бях в Париж и ме удуши мъж, който познавам и в този живот! Дали да му пиша и да му кажа? Отвратителен абсурд – човек, към който си имал усеща в този живот, те е удушил в предходен! В огромни размишления съм, откогато свърши регресията, не ме пускат страстите! ”, споделяла е Венета.

Тя отишла при Сасон дружно със своя близка родственик и плакала доста на сеанса. “Добре че бяхме дружно с дамата на брат ми – Руми, тъй като не знам по какъв начин щях да съумея да си потегли! На първата регресия се видях като римлянин, който убиха с копие в корема! А през днешния ден се видях като момче от Париж, който другар удуши от злоба. Още не мога да се осъзная, само че било обикновено два-три дни да съм по този начин ”, разказвала е Венета за прекарванията си

С днешна дата известната авторка се усеща по-добре от всеки път и черна магия към този момент не я лови, тъй като знае по какъв начин да се пречиства. Тя твърди, че животът й се е наредил идеално. Макар че се разведе преди 4 години, по думите й мъже не й липсвали. Предпочитала ги по-млади от нея, само че с множеството стигала единствено до мимолетни връзки, тъй като бързо й омръзвали. Райкова дори имала случка със собствен комшия, само че и тя завършила, писа Уикенд.  „ Две години живеем в изолираност и доста хора се отчуждиха. Затова имам съвет: огледайте се към вас – за съседи, сътрудници, които ви харесват… Сексът е значим за психическото и физическото здраве! ”, разсъждава писателката и водеща.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР