Венера е най-сладкият пай от съдбата. Тя прави хората добронамерени,

...
Венера е най-сладкият пай от съдбата. Тя прави хората добронамерени,
Коментари Харесай

Кажи ми в кой знак е твоята Венера, за да ти кажа как обичаш

Венера е най-сладкият къс от ориста. Тя прави хората доброжелателни, очарователни и красиви. Тя господства над оценките и изборите, които вършим, споделеността, отношението ни към хубостта, изкуството. Играе забележителна роля в партньорските взаимоотношения и в най-хубавата ѝ светлина се демонстрира като естетика, обич и споделеност.
 image2_16x9.png Хороскопът за ФЕВРУАРИ: един от най-интересните и наситени с прекарвания месеци На фокус
И по този начин, може би към този момент се досещате, че знакът , в който се намира тази планета по време на вашето раждане, е този, който въздейства на вашите любовни взаимоотношения. Например, в случай че съгласно рождената ви карта Венера е в земен знак - Дева, Телец или Козирог, това значи, че вие търсите в партньорството умишлено или не опцията за материална и морална поддръжка в едно всекидневие, където нищо не е несъмнено и лишава време, до момента в който даде плод.

Виртуалното пространство изобилства от разнообразни способи за пресмятане на знака ви във Венера, само че ние ви предлагаме да употребявате

Необходимо е да въведете датата, часа, вероятното отклоняване от точния час, който сте задали, и мястото на раждане.

Когато сте подготвени, вижте какви сте в любовта съгласно планетарната богиня на любовта съгласно вашия резултат в галерията:
 Кажи ми в кой знак е твоята Венера, с цел да ти кажа по какъв начин обичаш  Кажи ми в кой знак е твоята Венера, с цел да ти кажа по какъв начин обичаш  Кажи ми в кой знак е твоята Венера, с цел да ти кажа по какъв начин обичаш  Кажи ми в кой знак е твоята Венера, с цел да ти кажа по какъв начин обичаш
Вече споделихме с вас, че Венера ще бъде най-важната планета през февруари и като че ли се притече по по часовник сега, когато Меркурий реши да се отвърне от нас!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР