Венелин Петков и Гена Трайкова се гласят за политиката, твърдят

...
Венелин Петков и Гена Трайкова се гласят за политиката, твърдят
Коментари Харесай

Венелин и Гена влизат в политиката! Изританите от Би Ти Ви шефове се увъртат около Христо Иванов

Венелин Петков и Гена Трайкова се гласят за политиката, настояват източници на „ Уикенд ”. Повече от месец след уволнението си някогашният шеф на новините в Би Ти Ви продължава да е без работа, а основната редакторка е подала оставка още откакто схванала, че той си потегля, стана ясно преди дни. Засега никой не знае по какъв метод някогашните сътрудници, които са и някогашни сътрудници в живота, считат да се устоят отсега нататък, тъй като най-малко за момента нито една телевизия не ги желае. Говори се, че се надяват да градят политически кариери.

Според слуховете, и Гена, и Венелин са близки с водача на „ Да, България ” Христо Иванов. Дни преди да напусне шефското си място в Би Ти Ви, Трайкова е забелязвана да се върти към него. Тя неведнъж е била засичана в компанията му и се твърди, е връзката им не е сантиментална, а чисто прагматична – основана на идните избори. Венелин също бил непосредствен с Иванов и надали някой ще се изненада, в случай че види името му в листите през пролетта. Някои от почитателите на Петков към този момент намерено го навиват да се опитва като общински консултант. Според слуховете обаче, упоритостите на някогашния новинар са доста по-високи и стигат най-малко до Народното събрание. Дали обаче ще му се отвори парашутът, е различен въпрос.

Близо месец откакто бе заставен да си събере багажа от Би Ти Ви, Венелин беснееше намерено против уволнението си. Той не си спести обиди и обвинявания по адрес на някогашните си сътрудници, които изстреля обществено от страницата си във Facebook. След като бурята поотмина, даде тип, че се радва на безоблачно фамилно благополучие и това е единственото, което го занимава сега. Нетипично за държанието му до момента, Петков, който до неотдавна спазваше цялостна поверителност към персоналния си живот, стартира да разгласява във Facebook фотоси от разходките си в планината, обиколките с бебешката количка с родения си преди два месеца наследник от спортната журналистка Николета Маданска, сподели даже няколко фотоси на кучето си. Между тези идилични изявления обаче не пропуща да прави и пропаганди против премиера Бойко Борисов, демонстрирайки се намерено като протестър.

Гена към този момент е по-обрана, само че съгласно слуховете, тя е по-активната от двамата в домогванията до политиката. Само че го прави по-дискретно. Дребната на тип дама предпочитала да работи като сив кардинал и, оставайки в сянка, да дърпа конците на други хора, в това число на Венелин, с който не е спряла да поддържа гореща връзка, въпреки и към този момент на чисто професионално равнище.

Припомняме, че Венелин Петков бе отхвърлен от Би Ти Ви малко преди Коледа. Тогава „ Уикенд ” писа, че идната, която напуща, най-вероятно ще е Гена Трайкова. Оказва се, че тя е подала оставка в деня, в който е било обявено за уволнението на Петков. Но се е наложило да работи още месец в Би Ти Ви – до приключването на предизвестието при овакантяване, което по закон е длъжна да съблюдава. На нейно място в Би Ти Ви е назначена Веселин Петракиева. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР