Великотърновските социалисти от основната партийна организация Нова ера“ излязоха с

...
Великотърновските социалисти от основната партийна организация Нова ера“ излязоха с
Коментари Харесай

Великотърновци предлагат партийно членство на изключения от БСП Кирил Добрев

Великотърновските социалисти от главната партийна организация „ Нова епоха “ излязоха с решение да одобряват в редиците си неотдавна изключения от Българска социалистическа партия Кирил Добрев. 

Инакомислещите в Българска социалистическа партия би трябвало да се почитат, а не да се преследват и изключват, разяснява за БНР Димитър Чолаков, ръководител на великотърновската партийна организация „ Нова епоха “ и член на регионалното управление на партията, решението локалните социалисти да предложат на изключения Кирил Добрев партийно участие: 

„ Кирил Добрев е партиен човек. Ако по този метод за щяло или за нещяло, за това, че си показваме личното мнение свободно, стартираме да се гоним ей по този начин от партията, то нашата партия на какво стартира да наподобява? Трябва да съхраним своите фрагменти “, уточни Чолаков. 

Предстои да бъде извършен диалог с Кирил Добрев за предаване на поканата за търновско участие в Българска социалистическа партия. Според партийния правилник изключените от Българска социалистическа партия могат да се запишат още веднъж в партията като редови деятели не по-рано от 12 месеца след наказателната глоба. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР