Великобритания ще разчита на най-добрите си състезатели за четвъртфиналния сблъсък

...
Великобритания ще разчита на най-добрите си състезатели за четвъртфиналния сблъсък
Коментари Харесай

Великобритания залага на най-доброто за финалите на Купа Дейвис 2023

Великобритания ще разчита на най-хубавите си състезатели за четвъртфиналния конфликт против Сърбия от шампионата за Купа " Дейвис ", разгласи капитанът на отбора Леон Смит.

В изявление той разгласи, че още веднъж ще заложи на петимата играчи, които в груповата фаза стигнаха до първото място в група " В " след триумфи над Австралия, Франция и Швейцария.

Така, още веднъж за 10-кратните първенци на корта ще излязат Камерън Нори, Дан Евънс, някогашния лидер в международната класация Анди Мъри, Джак Дрейпър и експерта в играта на двойки Нийл Скупски.

" Ще използваме същите петима тенисисти, на които разчитахме и в груповата фаза в Манчестър. Момчетата се оправиха отлично онази седмица и ще отидат в Малага със самочувствието и увереността, че могат да реализират триумфи ", съобщи капитанът Смит.

Пътят към нов успех в отборната конкуренция за Англия обаче първо минава през четвъртфинален двубой против Сърбия, която ще бъде водена от международния №1 Новак Джокович. Въпреки неговото наличие обаче британците имат вяра, че крайната победа в конфликта ще бъде тяхна.

" Четвъртфиналът против Сърбия ще бъде огромно предизвикателство за нас, тъй като в техния тим е международният номер едно Новак Джокович, само че ние имаме вяра, че можем да победим ", разяснява Леон Смит.

Финалите на Купа " Дейвис " 2023 ще се проведат в испанския град Малага сред 21 и 26 ноември.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР