Великобритания се сбогува с Кралица Елизабет II. В 11 часа

...
Великобритания се сбогува с Кралица Елизабет II. В 11 часа
Коментари Харесай

В Лондон очакват над 1 млн. души да кажат последно сбогом на Елизабет II


Англия се сбогува с Кралица Елизабет II. В 11 часа локално време стартира траурната гала в Уестминстърското абатство. А към момента няма информация какъв брой хора са минали през последните четири дни, с цел да отдадат респект на кралицата.

Ковчегът с тленните остатъци на Кралицата ще премине по централните улици на Лондон и ще приключи своя път в фамилния палат Уиндзор. В параклиса " Сейнт Джордж " ще бъде отслужено опело, на което ще участват единствено фамилията и чиновниците на кралския двор.

Елизабет II ще бъде положена до брачна половинка си принц Филип в фамилната гробница. В Лондон е разгласен най-високият код за сигурност.

На държавното заравяне са поканени 2000 посетители, измежду които международни водачи и представители на кралските фамилии по света. Българският президент Румен Радев и последният български цар Симеон II също ще участват на траурната гала.

В града се чакат тази заран да дойдат още в допълнение 1 милион искащи да изпратят кралицата.

bTV ще ви направи очевидци на историческите събития в Лондон. Очаквайте специфичното ни студио, което стартира незабавно след обедните вести.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР