Великобритания се обърна към гражданите си, които се намират на

...
Великобритания се обърна към гражданите си, които се намират на
Коментари Харесай

Великобритания към гражданите си: Напуснете Русия, докато не е станало късно

Великобритания се обърна към жителите си, които се намират на територията на Русия. Тя ги прикани, в случай че не е извънредно неотложно, да изоставен страната, предава БНР.

На уеб страницата на английското външно министерство е оповестен съвет британските граждани на напуснат Русия по всички вероятни способи. По-рано държавното управление посъветва британците да не пътуват до Русия „ заради неналичието от благоприятни условия да се завърнат на Острова и задълбочаването на проблемите за съветската стопанска система “.

В новото предизвестие е включен текст, в който се споделя, че Москва постанова строги ограничавания върху публикуването и разпространяването на информация за съветските въоръжени сили и военните интервенции.

„ Ако сте в Русия, би трябвало да имате поради, че може да се окаже невероятно да летите непосредствено до Великобритания или през страни от Европейски Съюз, тъй че в случай че се постанова, променете съответно проектите си за пътешестване “, показва министерството на външните работи. Британските граждани, които се нуждаят от незабавна помощ, са посъветвани да контактуват с английското посолство в Москва.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР