Великобритания и Германия трябва да сключат пакт за приятелство, за

...
Великобритания и Германия трябва да сключат пакт за приятелство, за
Коментари Харесай

Депутати от Германия и Великобритания призоваха за пакт за приятелство

Англия и Германия би трябвало да сключат пакт за другарство, с цел да бъдат затвърдени мощните двустранни връзки след Брекзит. Това обявиха английският народен представител Том Тъджънтхет и немският му сътрудник Норберт Рьотген, представени от ДПА.

" Смятаме, че е време за германско-британски контракт за другарство, който да урегулира засиленото съдействие и да затвърди нашите общи полезности, политиката в културната и просветителната сфера и, да, нашите двустранни връзки ", написаха двамата депутати десноцентристи в публикация за лондонския в. " Таймс " и немския " Франкфуртер алгемайне цайтунг ".

Този контракт би трябвало да бъде допълнение към бъдещите английски връзки с Европейския съюз, показват двамата политици.

Тъджънтхет, представител на ръководещата във Англия Консервативна партия, е ръководителят на комисията за външна политика на Народното събрание в Лондон. Рьотген, представител на немския Християндемократически съюз, управлява съответната комисия в Бундестага.

Двамата признават " разминаването в гледните точки " за Брекзит, само че допълват, че в този момент, когато Англия напусна Европейски Съюз, е време да се продължи напред. Политиците от ХДС неведнъж са изразявали страдание за Брекзит, до момента в който английските тори в огромната си част поддържаха решението за излизане от Евросъюза, което бе взето на референдума през 2016 година.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР