Великобритания и Германия обединяват силите си в защита на Украйна.Приятелството

...
Великобритания и Германия обединяват силите си в защита на Украйна.Приятелството
Коментари Харесай

Голяма закана от Джонсън за Русия. Решението

Великобритания и Германия сплотяват силите си в отбрана на Украйна.

Приятелството сред нашите две страни стана още по-важно, откогато Путин предприе варварската си офанзива против Украйна, която докара до война на нашия континент. Знам, че Англия и Германия споделят възприятието на смут и омерзение от бруталността, в това число бомбардиране на бежанци, бягащи от домовете си тази заран, написа news.bg.

Той осъди офанзивата на гарата в Източна Украйна, при която починаха минимум 39 души, а десетки други бяха ранени.

Германия и Обединеното кралство споделят убеждението, че Путин би трябвало да се провали в Украйна.

Ето за какво ние работим дружно с страните от Г-7, с цел да засилим глобите си към всеки дирек на съветската стопанска система,  като отрежем средствата за нейната военна машина.

Обединеното кралство и Европейски Съюз оповестиха нови наказания тази седмица, а тъкмо през днешния ден ние във Англия наложихме нови замразявания на активи и забрани за пътешестване.

Ще се споразумеем и за значимостта да се отбием от зависимостта от съветския газ и нефт и да подсигуряваме, че енергийната ни сигурност не може да бъде застрашена от лъжлива страна.

Това не е елементарно за всеки от нас и аз поздравявам сеизмичните решения, взети от държавното управление на Олаф Шолц, с цел да отдалечи Германия от съветската енергетика. Днес се споразумяхме да увеличим оптимално капацитета на Северно море и да си сътрудничим в региона на енергийната сигурност и възобновимите енергийни източници, където Германия и Обединеното кралство са водещи в новите технологии.

Те включват ембарго върху вноса на въглища, а спомагателните наказания са за импорт на нефт.

Не можем да трансформираме съответните си енергийни системи за една нощ, само че също по този начин знаем, че войната на Путин няма да завърши за една нощ.

Англия и Германия се причислиха към десетки съдружници, с цел да доставят на Украйна отбранителни оръжия. Миналата седмица Обединеното кралство свика донорска конференция, на която бяха събрани оръжия и съоръжение за Украйна на стойност над 1,5 милиарда английски лири - или 2,5 милиона единици военни комплекти.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР