Великобритания и ЕС постигнаха споразумение за ограниченията на риболова през

...
Великобритания и ЕС постигнаха споразумение за ограниченията на риболова през
Коментари Харесай

Лондон и Брюксел се споразумяха за риболова

Англия и Европейски Съюз реализираха съглашение за рестриктивните мерки на риболова през 2022 година, заяви в изказване Министерството на околната среда на Обединеното кралство.

" Англия завърши годишните си договаряния с Европейски Съюз в региона на рибарството, като обезпечи сигурност за риболовната промишленост във връзка с рестриктивните мерки на улова за 2022 година ", се споделя в изказването.
Заради Омикрон: Лондон анулира новогодишните празненства на площад Трафалгар
Властите в Лондон анулираха новогодишните празненства, които трябваше да се проведат на площад Трафалгар, поради разпространяването на ща...
Прочети повече
Ограниченията, известни като " общ позволен улов ", са контрактувани за към 70 типа рибни ресурси. " Те ще обезпечат към 140 000 тона рибарски потенциал за флота на Обединеното кралство на приблизителна стойност от към 313 млн. паунда ", показва органът.

Споразумението също по този начин задължава Обединеното кралство и Европейски Съюз бързо да разработят многогодишни тактики за неквотните типове, с цел да се подсигурява устойчивото ръководство на тези ресурси. По изключение Англия и Европейски Съюз се споразумяха да не ползват ограничавания на тонажа за запасите отвън квотите през 2022 година, което значи, че запасите отвън квотите ще бъдат третирани по същия метод, както през предходните години.

Министърът на околната среда Джордж Юстис съобщи, че съглашението с Европейски Съюз включва и ангажимент посредством профилиран комитет по риболовство, основан в границите на Споразумението за търговия и съдействие, да се организират полемики по съответни въпроси, свързани с ръководството на рибарството. Той означи, че работата на комитета през първата половина на 2022 година ще бъде съсредоточена върху непрекъснат механизъм за продан на годишни квоти, създаване на многогодишни тактики за неквотните типове и обзор на съществуващите ограничения за обезпечаване на еластичност на квотите.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР