Велико Търново. Военен ритуал и поклонение по повод 164 години

...
Велико Търново. Военен ритуал и поклонение по повод 164 години
Коментари Харесай

Велико Търново: Военен ритуал и поклонение по повод 164 години от рождението на Стефан Стамболов ще се проведат в града на 31 януари

Велико Търново. Военен обред и поклонение във връзка 164 години от рождението на Стефан Стамболов ще се проведат от 11,00 ч. на 31 януари пред паметника на Стефан Стамболов във Велико Търново. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново .
В програмата са планувани литературно-музикална комбинация „ Всичко е положително, което е положително за България! ”, изпълнена от Десислава Димитрова, Бояна Аврамова, Цветомир Георгиев и Бирджан Яначков- възпитаници от Старопрестолна професионална гимназия по стопанска система, с началник Натали Ненова; Слово на проф. доктор Пламен Павлов; Благослов от Негово благоговейнство духовник Давид Йовчев; Военен обред по полагане на венци и цветя на признателност;Изпълнение на „ Химн на Р България ”
Във връзка с реализацията на програмата по случай 164-ата годишнина от рождението на Стефан Стамболов ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването за времето от 10,00 до 12,00 ч. или до привършване на събитията на ул. „ Георги С. Раковски “ до площад Самоводска чаршия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР