Великденско чудо за вдовица от Пловдив! След като голям пожар

...
Великденско чудо за вдовица от Пловдив! След като голям пожар
Коментари Харесай

Помощ след пожар: С дарения и доброволен труд възстановиха дома на вдовица

Великденско знамение за вдовица от Пловдив! След като огромен пожар погубва брачна половинка и, и дома и, положителни хора и оказват помощ да стъпи на краката си.

16 август 2018-а година. Късо съединяване провокира огромен пожар в жилището на Мариана. При опит да го потуши, брачният партньор й Антим губи живота си. А тя е превозена по неотложност в болница.

Снимка: btvnovinite.bg
" Голяма покруса за цялото семейство. Просто не може да се опише нещастието. Животът ми се обърна не на 360 градуса, ами с главата надолу ", спомня си Мариана.

Така, единствено за 1 нощ Мариана остава вдовица и без покрив над главата си. Първоначално я приютява ромско семейство, което живее в съседство и вижда пожара.

" Момичето ми даде шампоан, да се изкъпя. Постлаха ми да дремя ", споделя още Мариана.

Друго непознати й оказват помощ с храна и средства. Съседния блок видели пожара и решили да ми съберат пари.

Снимка: btvnovinite.bg

Мариана прекарва зимата в подслон за бездомни в Пловдив. Безизходицата я води в кметския кабинет, с цел да опише нещастието си. Така, положителното се задейства и лавинообразно намира своите почитатели.

" Обадих се на няколко познати, които имат бизнес в областта на строителството, помолих ги за помощ и никой от тях не отхвърли! Едни подариха плочки, други подариха ледник, трети направиха отстъпка от цените! Вратите са безвъзмездни, подарък! " – отбелязва Костадин Димитров.

И в навечерието на Великден Мариана още веднъж си е вкъщи. В рамките на единствено 1 месец десетки хора се отзовават със средства и труд.

Снимка: btvnovinite.bg
Един от тях е Иван. Всяка вечер след работа той идвал в дома на Мариана, с цел да оказва помощ безплатно. Така банята в жилището е нова и вратите са заменени.

Започнах да имам вяра в положителното, то ми вдъхна живот! И позитивна сила ми даде, в действителност!, споделя още Мариана.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР