Великденските празници започнаха, затова и в новия епизод на One

...
Великденските празници започнаха, затова и в новия епизод на One
Коментари Харесай

Приложенията, с които да направите Великден още по-специален

Великденските празници започнаха, по тази причина и в новия епизод на One Min Tech ще ви представим няколко приложения, с които да извършите празника си още по-приятен и специфичен!

TOUCHNOTE

Защо да изпращате едно и също известие на всичките си близки и другари за Великден? С това приложение можете да си харесате разнообразни картички с благопожелание или даже да се снимате и украсите и надпишете фотографията по ваш избор. Така всяко ваше благопожелание ще бъде по-лично и по-специално!

Easter Egg Painter

Ако не сте най-креативните хора, то това приложение сигурно ще ви е от изгода! С него можете да изпробвате разнообразни цветове и рисунки върху виртуално яйце и да ревизирате дали комбинацията стои добре. Да кажем, че имате чернова на своето великденско яйце. След като сте постигнали стремежи резултат, можете към този момент умерено да боядисате същинското яйце.

 Pexels

Cookbook Easter Recipes

Великденските празници не престават няколко дни и е обикновено броя на гостите на трапезата ни да се усили. Ако желаете този Великден да блеснете с ексцентрично и вкусно меню, това е приложението, от което имате потребност.

Easter Photo Frames

Ако желаете да запазите най-специалните мемоари от тези празници, това приложение ще ви помогне. В него ще откриете празнични резултати и рамки, с които да извършите фотосите с околните ви по-празнични и красиви.

 Pexels
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР