Веднага след това започва централното политическо събитие - обсъждане и

...
Веднага след това започва централното политическо събитие - обсъждане и
Коментари Харесай

Съдбовен Ден, Очакват Се Партийни Катаклизми! Започва 49-Ия Конгрес На Бсп!

Веднага по-късно стартира централното политическо събитие - разискване и приемане на плана " Визия за България " в финален вид. Той ще бъде прегледан в няколко обособени раздела - демография, здраве, обучение и просвета.

По тематиките стопанска система и локална власт ще приказва някогашният министър на стопанската система и енергетиката Драгомир Стойнев, а за интернационална политика и защита - зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева и зам.-председателят на парламентарната комисия по защита Николай Цонков.

Отчетът за активността на членовете на Европейския парламент, определени с листата на Коалиция за България, ще бъде изработен персонално от водача на ПЕС и дълготраен ръководител на Българска социалистическа партия Сергей Станишев.

За край е оставено приемане на предизборна платформа за присъединяване на партията в евроизборите. Там думата ще има Валери Жаблянов.

Дневният ред не допуска директни полемики по горещата медийна тематика за подредбата на кандидат-депутатските листи, само че изявления в тази посока не са изцяло изключени. Въпреки това упованията са през днешния ден томахавките да бъдат заровени в името на сполучливо показване на идния евровот.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР