Вече стана ясно, че венецианските канали са с много по-чиста

...
Вече стана ясно, че венецианските канали са с много по-чиста
Коментари Харесай

Медузи се носят по каналите на Венеция

Вече стана ясно, че венецианските канали са с доста по-чиста вода поради понижаване на водния трафик заради рестриктивните мерки върху напредването и неналичието на туристи в разгара на епидемията от Ковид-19. Във водите на Венеция бяха видени риби, гъски, лебеди. Последните " възвращенци " там са медузите, оповестява Ти Джи 24.

Става дума за медуза от типа rhizostoma pulmo, която е постоянно срещана в горните зони на Адриатическо море. Появата й в каналите на Венеция не е необикновена, само че в този момент поради бистрата вода хората могат да адмирират плаването й, както и да съзерцават като цяло " подводния живот " в каналите, който до момента им убягваше.



Това е и следващата илюстрация по какъв начин диви скотски типове навлизат в градовете, до момента в който хората са в изолираност.

В Павия наскоро са били видяни елени. А преди броени дни елени се разхождаха и по улицата в градчето Вилета Бареа в региона Абруцо, написа в. " Стампа ".

Феноменът не е единствено характерен за Италия.

В. " Кориере каузи сера " разгласява видео с пингвини, видяни да се движат дисциплинирано по пустите тротоари и улици на град Саймънс таун в Република Южна Африка. Те са пристигнали от намиращата се в съседство колония.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР