И позицията на Си Дзинпин остави Европейския съюз без надежда

...
И позицията на Си Дзинпин остави Европейския съюз без надежда
Коментари Харесай

Русия даде шах на Запада за един ден: Макрон се уплаши и отстъпи, а САЩ отрекоха и мисълта да изпращат войски в Украйна

И позицията на Си Дзинпин остави Европейския съюз без вяра да окаже напън върху Русия

За страдание имам другарка, който прави и приказва гадости, а по-късно - когато едвам не се стигне до пердах - избухва в заставен смях. И произнася: „ Ама вие какво, това беше смешка! “ Френският президент Еманюел Макрон припомня натази дама през днешния ден. Вчера мечтаеше да прати войски в Украйна, тъй като Русия не би трябвало да печели и изобщо заплашва цяла Европа.

А през днешния ден, на конференция с ръководителя на Китай Си Дзинпин, той декларира: Франция „ Париж няма

Пресконференцията, на която Си Цзинпин в действителност за следващ път сложи Макрон на мястото му, беше предшествана от поредност от трагични събития.

ОТРЕЗВЯВАЩИ УЧЕНИЯ

В италианската La Repubblica изтече информация за „ алените линии “, в случай че Русия ги пресече, ще има пряк конфликт с НАТО. Нов спор може да пламне заради някакъв „ съветски бойкот “ в балтийските страни ( а всички знаем доста добре по какъв начин се „ кове “ подобен бойкот на Запад ).

Британският външен министър Камерън приказва за правото на Украйна да нападна Русия с оръжия, които страната му доставя на Киев. Удряйте всевъзможни цели.

Бившият чиновник на Пентагона Стивън Брайън написа публикация, че Франция е изпратила Чуждестранния легион в Незалежната, като общо става дума за хиляда и петстотин „ бойци на шанса “. Сега първите 100 са към този момент в Славянск.

Днес светът стартира сутринта с вести от нашата страна: Руската федерация ще организира учения по потребление на тактическо нуклеарно оръжие.

Посланиците на Англия и Франция бяха извикани на Смоленскаия площад в Министерството на външните работи. Британецът беше предизвестен: в случай че страната му употребява ракети с огромен обхват против Русия, ние ще се прицелим във всички английски военни уреди - било то в Украйна или отвън нея.

На французина бяха припомнени безотговорните изказвания на Макрон, че би било добре да се изпратят западни войски в Незалежната.

Министерство на външните работи постави точка над I-то, като направи директна връзка сред войнствените „ анонси ” на страните от НАТО и плануваните нуклеарни учения. Те бяха наречени на площад Смоленская „

СИ НАЗНАЧЕН ЗА КУРИЕР

Западът в действителност изтрезнява пред очите ни. Френското министерство на външните работи стартира да опровергава: съгласно тях в Украйна няма и диря от Чуждестранния легион. Макрон - отхвърля " война с съветския народ ". Държавният департамент на Съединени американски щати - твърди: Байдън се кълне, че няма да има американски войски в Незалежната...

Гледах директно конференцията сред Макрон и Си Дзинпин - новините не предават цялото й обаяние. Гледах и си спомнях думите на висшия европейски посланик Борел за Европейската райска градина и останалата част от джунглата. Която, спри та гледай, ще стъпче тази градина, в случай че не се оправят с нея в точния момент.

Така че френският президент се оправи с китайския си сътрудник по този начин, както можа. Подари на жена му чантичка Chanel, а на него – гарафа с коняк и жизнеутвърждаващата книга на Юго „ Нотр Дам дьо Пари “ на китайски (ако някой не помни, най-после героите умират от калпава смърт).

Под скърцането със зъби на шефа на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен бяха подписани 18 съглашения. Споразумения като съглашения - за биоразнообразието, разширение на пазара на субпродукти от свинско месо и замяна на изложения, да вземем за пример. Франция към момента не е подготвена за повече.

Макрон стартира да приказва, уверен е френският президент. И, несъмнено, то стартира да приказва за Украйна. „

Оказа се, че Си Дзинпин е куриерът, който ще придвижи посланията на Макрон до съветския президент. И след това ще рапортува на Париж.

Накрая се стигна до главното: мирна конференция в Швейцария по неприемливата за нас „ формула на Зеленски “, където Макрон копнее да види другаря Си, с цел да видят всички: ето, Китай е с нас!

„ беше всичко, което сподели французинът. Това значи: той не е получил никакво единодушие от китайците. И няма да го получи, даже на следващия ден да го заведе по стъпките на обичаната му баба до Пиренеите.

СИ ДЗИНПИН ОТГОВОРИ И ПЕЧЕЛИ

Си Дзинпин изслуша с известна изненада потока от речи на Макрон. Собственикът на Елисейския замък от време на време изглеждаше просто непристойно. Скъпият посетител, изръмжа триумфално Макрон, поддържа „ олимпийското помирение “ за времето на Игрите в Париж. (Ако не ми вярвате, той ще ви опише за това в този момент! Точно в този момент, тъкмо в този момент!)

Китайският водач, както нормално, претегляше всяка дума. Да, Китай поддържа световното „ олимпийско помирение “, кимна той. Но незабавно по-късно стартира да приказва не за Незалежната, а за Палестина.

А по отношение на Украйна той сподели напряко:

И прикани „ да не замърсяваме “ Поднебесната империя с речи, че Китай е задължен да откри директен път към Русия, а не да слуша Москва:

Вечерта Макрон почерпи Си Дзинпин и брачната половинка му с държавна вечеря в същия замък. Мирей Матийо, Софи Марсо и Жан-Мишел Жар бяха поканени на масата.

Сигурно беше вкусно, само че френският президент дъвчеше горчивото хапче. Китайският политик не изиска да бъде нито пощальон на Великия Емануил, нито брачен военачалник в Швейцария. Дори и против коняк и чанта на Chanel.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3404Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед3699Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираКоментарен Поглед14055Д-р Румен Петков: Посещението на Си Дзинпин в Европа: Скритите посланияКоментарен Поглед6711Проф. Боян Дуранкев: Перспектива пред Европа: прозрение във философията на актуален Китай и взаимно обмисляне на общото ни бъдещеАлтернативен Поглед12603Нова епоха, нова вероятност за развиване /Дискусия по отношение на визитата на Си Дзинпин в Европа/Алтернативен Поглед93014Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед77176Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед76153„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР