От днес до 9:00 ч. на 22-ри май водачите трябва

...
От днес до 9:00 ч. на 22-ри май водачите трябва
Коментари Харесай

Ограничават движението в два участъка на магистрала „Тракия“

От през днешния ден до 9:00 ч. на 22-ри май водачите би трябвало да се движат с нараснало внимание сред 55-ти и 54-ти км на Автомагистрала „ Тракия “ в посока София заради частични ремонтни действия на настилката в дейната лента, осведомят от Агенция „ Пътна инфраструктура “. Трафикът ще се реализира единствено в изпреварващата лента. Движението ще се контролира с пътни знаци и краткотрайна сигнализация.

Преминаване с нараснало внимание се предлага през днешния ден и сред 60-ти и 62-ри км на Автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас, там също текат частични ремонтни действия на настилката в дейната и спешната лента. Движението поетапно ще се реализира единствено в изпреварващата лента. Трафикът ще се контролира с пътни знаци и краткотрайна сигнализация.

Агенция „ Пътна инфраструктура ” моли водачите да карат деликатно със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортни средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР