Вече сме забравили времената, когато смартфонът беше лукс и само

...
Вече сме забравили времената, когато смартфонът беше лукс и само
Коментари Харесай

5-те типа жени, които имат нужда от точно този цветен смартфон

Вече сме не запомнили времената, когато смарт телефонът беше разкош и единствено богоизбрани можеха да го употребяват. Днес да снимаме, да споделяме в обществените медии, да пазарим, да бинджваме сериал, до момента в който сме в придвижване, и да разчитаме на солидната батерия на умните телефони, си е нещо напълно в реда на нещата.

Но пък всяка уважаваща себе си дама на XXI век желае да се отличи от останалите, когато става дума за смарт телефон... Устройството, което побира целия й свят... без пресилване. Бам! И ето го новият - искрящо розов или пък нежно виолетов, с голям екран и още по-огромна като устойчивост батерия. Всяка жена би го желала, изключително идващите пет.

Die-hard барби фенката
 Снимка 639221

Какво е първото нещо, което ни хрумва, когато си мислим за розово? Барби, несъмнено! Куклата, която дефинира визиите на девойките за хубост генерации наред, тази година беше възродена брилянтно от Грета Гъруик във кино лентата й " Барби ". В нейната роля Марго Роби пък въодушеви милиони дами по света да търсят своята розова страна - това положение на духа, в което са изпълнени с оптимизъм, виждат живота от най-цветната му страна и постоянно търсят красивото.

А то нормално е в розов цвят: цикламена рокля, бонбонено розов маникюр, чаша розе, Nokia G42 5G. Последният, сходно на " Барби ", се появи през 2023 година и - още веднъж като " Барби ", ни дава опция да погледнем живота през розови очила поради своя искрящо розов цвят. Елегантната форма на този смарт телефон приляга съвършено в нежната дамска ръка, а камерите му са подготвени да запечатат всеки жизнеутвърждаващ момент, който ни кара да се усещаме като безконечната оптимистка Барби.

Инфлуенсърката с усет към фотографията
 Снимка 639219

В час с всички настоящи филтри в Instagram, на " ти " с вярното кадриране и още по-правилното избиране на точната локация за фотоси, денят ни минава в търсене на идеалния кадър. Защото какво повече може да ни дефинира през днешния ден от оповестена фотография в обществените мрежи?

С един взор можем да познаем кой следи трендовете и кой употребява най-подходящите хаштагове. А ние несъмнено сме от тях, изключително когато имаме подръка - смарт телефонът, който прави изумително ясни фотоси.

Тройната съществена 50 МР камера работи с най-новите AI логаритми на Nokia и реализира оптимални резултати при всякакво осветяване. Което пък ни подсигурява зашеметяващи фрагменти както денем, по този начин и през нощта. Все отново обществените медии са будни 24 часа в денонощието...

Музикалната маниачка
 Снимка 639220

Най-популярният танц в TikTok сега? Разбира се, че знаем кой е. А най-новата ария на Майли Сайръс? Можем да я изпеем без подсещане. Вече имаме и билет за концерта на Ед Шийрън в София следващата година, тъй като не пропущаме музикално събитие. И даже не ни се наложи да се чудим сред билета и нов смарт телефон, тъй като с Nokia G42 5G можем да си купим и двете.

Освен това на този смарт телефон можем да гледаме музикални видеоклипове до пристъп, с помощта на 6.56-инчов HD+ екран и непрекъснатата 5G съгласуваност. Да, музиката ни е на всички места с нас - от ваканцията на морето до уикенда на село и банята у дома. Дори сред плочките в последната звукът е избистрен поради OZO Playback - функционалност, която го приспособява към ситуацията, в която се намираме, и можем да чуем всеки звук на китарата и всяка въздишка на Ед. Блаженство!

Ученичката
 Снимка 639215

Дъщерята желае нов смарт телефон, само че не кой да е, а съвременен, с доста памет, с най-малко три камери и, в случай че може, да е виолетов, тъй като най-хубавата й другарка имала виолетов... Не, това не е " Мисията невъзможна ", а. Защото с изключение на в искрящо розово, той е разполагаем и в лавандулово лилаво. Камерите са три (без да броим предната), а 128 GB вградена памет и 6 GB RAM няма даже смарт телефонът на брат й, дето стартира работа в IT компания... Освен това и на нас ще ни е умерено, че операционната му система Android 13 обезпечава по-голям надзор върху нещата, които е решила да споделя онлайн. Пък и цената му е повече от налична. Какво повече може да желае един родител на тийнейджърка...

DIY еко ентусиастката

Ако би трябвало да сме почтени, изобщо не обичаме да си купуваме нови неща. Така единствено се генерира спомагателен отпадък, а въглеродният ни отпечатък ни тежи на съвестта. Предпочитаме да имаме малко, само че качествени неща, които да ни правят работа. И да може да си ги поправяме сами при нужда, както вършим с облеклата си да вземем за пример. Направо не е за поверие, че към този момент има и подобен смарт телефон.
 Снимка 639879

има QuickFix дизайн - сами можем да си сменим напукания екран, изкривените портове за зареждане и старите акумулатори. Като казахме акумулатори, тази тук устоя до три дни с едно зареждане. Което прави най-много три зареждания в седмицата - коства ни се, че и Грета Тунберг би одобрила това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР