Вече преполовихме годината и е време за малко равносметка. Нека

...
Вече преполовихме годината и е време за малко равносметка. Нека
Коментари Харесай

Как върви кариерата на всяка зодия през 2021-ва година?

Вече преполовихме годината и е време за малко равносметка.

Нека забележим по какъв начин върви кариерата на всяка зодия досега: 

Овен 

За Овен, 2021 е отлична година за образование, професионално образование и подготовка за кариерно развиване. Тази година може да донесе на Овните задоволително професионално задоволство: забавни оферти за работа, награди съгласно напъните им, нараснала популярност, благодарност и други През първата част на 2021 година Овните би трябвало да запазят известна финансова нерешителност, да заобикалят рискови решения и неточности в оценката във връзка с ресурсите и благоприятни условия. През последните месеци на годината се чака ново съдействие или контракти. Овните също би трябвало да бъдат внимателни във връзка с пътуванията от разстояние и контактите с чужденци или хора, живеещи надалеч. 

Телец 

2021 година ще подчертае вашата креативна страна. Не се колебайте да поемете някои опасности в професионалната област. Ще получавате награди през цялата година. Възползвайте се от всяка опция, която възникне. Най-доброто време е да поискате нарастване на заплатата или покачване, защото връзката ви с началниците ви е отлична през цялата година. Избягвайте да вземете пари назаем и се пробвайте да намалите разноските. 

Близнаци 

След плевел интервал 2021 година ще бъде релативно спокойна във връзка с специалността. Увеличаването на заплатите и покачванията - това ви чака, в случай че сте подготвени да жертвате малко от свободното си време за гонене на професионалните си цели. Във финансово отношение ще съумеете да се отървете от задълженията си, заемите и ще възстановите част от претърпените в последно време материални загуби. Обърнете внимание на всевъзможни придобивания, включващи доста пари и неоправдани разноски. 

Рак 

До септември 2021 година Юпитер улеснява достъпа до информация за Раците и им оказва помощ да усвояват елементарно нови хрумвания. През този интервал Раците би трябвало да четат, пишат, да се абонират за вестници и списания, да се запишат за шофьорско учебно заведение, да научат непознат език, да вземат клас, който подбужда интереса им, или да отидат на образователно пътешестване. Също по този начин, с помощта на Юпитер, Раците стават по-небрежни, откриват доста по-лесни връзки и техните информационни или преговорни умения се усъвършенстват. Домът на връзките на Рака е в допълнение белязан от Плутон, който оказва своето въздействие през по-голямата част от времето на тънко равнище. От септември 2021 година главните достижения включват дома, фамилията и недвижимите парцели. Вероятно ще инвестирате, ще обновите или ще се преместите на по-красиво, пространно и по-ценно място. 

Лъв

Този интервал е отличен за използване на процедура на вашите хрумвания и проекти. Ще има доста мотиви за намиране на нова работа, може би даже за пренасяне в различен град или страна. Първата половина на годината ще поддържа желанието ви да научите повече и да разширите професионалната си песен. Възможно е да зародят няколко финансови казуса, само че вие ще съумеете да ги разрешите с вашата присъща увереност. 

Дева 

Тази година кариерата ви ще ви донесе доста задоволство и усъвършенстване в приходите ви. Идеалният миг е да затвърдите професионалния си статус. Уверете се обаче, че знаете кой метод е най-добре да наблегнете вашите възгледи и хрумвания пред сътрудниците и управляващите. Нека други хора също да изразят мнението си. Избягвайте борби и разгорещени диспути, които могат да имат негативно влияние върху бъдещето на вашата кариера. Имате предпочитание да опитате нещо по-смело, като да вземем за пример да инвестирате, да закупите акции (при изискване, че изучавате пазара и имате надеждни финансови съветници), да възприемете новаторски способи или съвременни технологии, които биха могли да рационализират вашата работа и да ви донесат повече пари. 

Везни 

Професионалният ви живот може да премине през интервал на съмнения през първата част на 2021 година, когато наподобява, че търсите решения, целящи да го създадат по-печеливш и в това време по-приятен. Общата обстановка се усъвършенства видимо от септември 2021 година Юпитер възвръща вашата сигурност и убеденост, вдъхва сила и жизнеспособност и ви носи достижения в множеството области на живота. 

Скорпион 

Плутон, планета, с която Скорпионът има специфични афинитети, е в дома на просветеност и връзка на Скорпиона от 2009 година, където ще остане до 2024 година Това е много време, тъй че би трябвало да се възползвате от преимуществата на тази позиция: безапелационна мощ, умствена мощ, дарба за разбор, гений за проучвания и следствия, интерес към логиката на психиката и разнообразни дълбоки, фини или даже загадъчни тематики, а също и да се предпазите от неприятното му въздействие: несъразмерен сериозен дух, отрицателни мисли, тревога или уплахи, нервно напрежение и податливост към манипулиране на останалите. В най-хубавия си интерес би било да се концентрирайте върху проучването на тематики, по които сте запалени, да се научите да говорите почтено и непосредствено с някой от околните си за това, което ви тормози, да се опитате да научите някои техники за умствена релаксация или да извършите неща, които може да улесни персоналното ви развиване. 2021 година е изключително подобаваща за намиране на другар или група, които биха могли да ви оказват помощ в тези насоки. 

Стрелец 

През 2021 година, с цел да постигнете триумф, би било най-добре да се концентрирайте върху по-малко, само че значими цели, за които знаете сигурен, че можете да управлявате. Новите планове, които желаете да организирате бързо, могат да се забавят или да ви натоварят. Най-изгодно за вас би било да се включите умишлено в дълготраен план, от който не очаквате незабавни резултати. Ако работите върху него поредно и отговорно, с течение на времето, това ще ви предложи огромно задоволство. С Юпитер, Великият покровител, в къщата на кариерата до септември 2021 година имате високи желания и огромни проекти. Вашият статус и авторитет се усъвършенстват и се появяват нови открития и огромни шансове за триумф. Опитайте се да бъдете рационални, не надценявайте възможностите си и в никакъв случай не спирайте да се стремите към триумф! Юпитер дава, само че не оказва помощ на тези, които не си оказват помощ! 

Козирог 
 Каква кариера да преследвате по отношение на цифрата на живота ви Каква кариера да преследвате по отношение на цифрата на живота ви
Числото на живота се пресмята като се събират всички цифри на рождената дата до единично число. В тази публикация ще разгледаме каква кари...

През 2021 година Козирозите ще би трябвало да положат повече старания в професионалната област, с цел да доближат нови върхове в кариерата си. Опитайте се да се откроите в плановете, в които се включвате, и поискайте моралната поддръжка на хората към вас. Освен това ще има избрани условия отвън вашия надзор и те могат да имат непредвидени резултати. 

Водолей 

Парите са тематика от огромен интерес за Водолей през 2021 година, защото месечните възли енергизират финансовата ви ос, Нептун е в една от двете финансови къщи на Водолей през цялата година, до момента в който Юпитер е във вашата друга финансова къща до септември. Вероятно ще спечелите доста пари, само че би трябвало да бъдете доста внимателни, тъй като загубите също могат да бъдат обилни. Що се отнася до кариерата на Водолея, през 2021 година тя може да премине през развой на метаморфоза или нулиране на задачите, след дълъг развой, който може да продължи от началото на годината и до есента. Този развой може да бъде посипан със стресови или конфликтни моменти или даже да бъде подтикван от надпреварата. 

Риби 

През 2021 година Рибите ще преминат през градивна фаза в професионалната област. Вашите проекти, свързани с кариерата, ще срещнат нови измерения и вие ще желаете нови неща. От първостепенно значение е да не се оставите да бъдете затрупани от дребни недостатъци и да продължите напред. Опитайте се да бъдете деликатни в средата на годината. Допълнителни благоприятни условия за приходи могат да се появят през юни и юли и връзката с финансовите институции е улеснена. Последният учебен срок на 2021 година е удобен за Рибите във връзка с вложения в недвижими парцели, придобиване на трайни предмети или пускане на бизнес с положително развиване в бъдеще. Парите се държат добре, когато се употребяват за на практика, точни цели.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР