Вече повече от година крал Чарлз е начело на британската

...
Вече повече от година крал Чарлз е начело на британската
Коментари Харесай

Тайната договорка на Чарлз с Уилям и Кейт

Вече повече от година крал Чарлз е отпред на английската монархия, а негова дясна ръка са принц Уилям и Кейт Мидълтън. Ангажиментите на бъдещите крал и кралица не стопират да се множат, само че те съумяват да се справят все по този начин добре с всички отговорности на плещите си, особено на фона на съкращаването на настоящите членове на кралското семейство.
 Крал Чарлз, принц Уилям и Кейт Мидълтън осъдиха протичащото се в Израел - а по какъв начин реагираха принц Хари и Меган Маркъл
Урокът, който Уилям и Чарлз дадоха на Хари и Меган

Монархията още веднъж е обединена

Въпреки че се зае с някои наложителни промени в кралския двор, един въпрос продължава да тормози крал Чарлз и това е какъв брой внимание пада върху принца и принцесата на Уелс. Според кралския експерт Клайв Ървинг, монархът леко завижда на по-големия си наследник и брачната половинка му за големия интерес и утвърждение, които получават при всяка своя изява.

Но, съгласно Ървинг, тримата са постигнали самобитна сделка, тъй като крал Чарлз е доста ревностен към всеки, който се пробва да го измести от светлините на прожекторите - бил той и собственото му дете, предава She Knows.
 Снимка 633972

Въпреки че е мъчно да се пресметна точното съответствие, кралят желае постоянно множеството внимание да е върху нещо - нещо от рода на 60 на 40%. Не напълно е под негов надзор обаче медийното отразяване на кралските изяви, от които оставаме с усещане, чеи Кейт още веднъж получават повече, даже с по-малко появи. Но в случай че желанието му стигне до по-далеч, може да наложи ограничавания и в тази област.
 Крал Чарлз и Елизабет Втора - терзанията да не излязат нескрито писмата на майка му
Когато Чарлз се срами от майка си Елизабет Втора

Дали има учредения за това

Желанието на крал Чарлз да бъде най-коментиран не е особена изненада. По време на брака си с принцеса Даяна той също постоянно е изпитвал ревнивост, че всички гледат нея и се интересуват от нея, а не от него. Години наред беше и в сянката на майка си, а в този момент, когато е отпред на монархията, желае най-накрая да изживее миговете си популярност, които е чакал толкоз дълго.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР