Вече официално е факт! Фолк певицата Мария публично потвърди за

...
Вече официално е факт! Фолк певицата Мария публично потвърди за
Коментари Харесай

Отварачката най-сетне си призна: Развеждат се с Миро Дзвера

Вече публично е реалност! Фолк певицата Мария обществено удостовери за развода си с Мирослав Соколов. Изпълнителката на „ Спомен “ е безапелационна, че връзките й със брачен партньор номер 3 са завършили.

„ Подадох молба за бракоразвод по взаимно единодушие. Надявам се да съм оставила единствено хубави следи след себе си “, показа Мария в изявление за „ Уикенд “. И добави : „ Това, което може да ме отврати, са измяната, лъжата, изневярата и ниските пристрастености. Когато човек злоупотреби, си потеглям – и в главата, и в сърцето си “.

Макар да не разкрива директно каква е повода за развода, от думите й излиза наяве, че най-вероятно мотивът са поредност от изневери от страна на Миро.

През годините двамата неколкократно се разделяха, като последния път Мария даже бе подала тъжба в полицията за домашно принуждение. В следствие я отдръпна.

„ Прагът ми на толерантност е доста висок. Не считам, че всеки е подобен, какъвто е, и не се трансформира. Винаги се боря до дъно. Когато простиш на образован човек, то той ще го оцени. Ако обаче е на ниски трептения, той регистрира твоята амнистия надали не като демонстрация на нелепост и си разрешава отново и отново, и пак… “, продължава с изповедта си Мария.

На въпроса дали няма терзания, че Миро ще си изиска подаръците след развода, певицата дава отговор уклончиво: „ Не знам за какво в медийното пространство се твърди, че надали не пребивавам като принцеса. Тя, принцесата, не бяга от замъка “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР