Вече имаме нов риалити формат: Един премиер, един джип и

...
Коментари Харесай

Владо Береану: Политическата ни класа е неподготвена, имаме паническа реакция

„ Вече имаме нов риалити формат: Един министър председател, един джип и една татковина. Ние сме неповторими. Няма нито една страна по света с щаб, който да дава брифинг всяка заран. Няма такова нещо. Цялата политическа класа е неподготвена. Ние имаме паническа реакция, която може да ни докара до рискови резултати “
Лекарството може да се окаже по-смъртоносно от всяка болест. Целият проблем на тази пандемия е, че ние я претърпяваме по интернет с най-тежките случаи. Никой няма да пусне естествена болница с обикновено излекувани. Панират се самите водачи, те живеят в свят на изключения. Специалистите не могат да кажат нищо, тъй като има изключения постоянно “, добави той.

„ Ще се опасяват, опасяват, само че в един миг нещастието се трансформира във фарс. Когато излъжеш доста пъти доста хора, най-после олекваш. Хората ще си губят работата, ще става все по-зле и една заран като станат и погледнат с разсъдъка си, всичко това ще стартира да се омаловажава. Страхът ще мутира, хората ще трансформират мисленето си. Вече се предусеща, че всичко това ще бъде регистрирано като една международна полуда “, добави Слави Трифонов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР