Вече има опити за атака на групировката Хизбула, което е

...
Вече има опити за атака на групировката Хизбула, което е
Коментари Харесай

Тагарев: Видяхме ужасяващи кадри от Израел - избити деца, отрязани глави

Вече има опити за офанзива на групировката " Хизбула ", което е сериозна заплаха да ескалира спора в доста необятни граници, съобщи министърът на защитата

Това е един отблъскващ терористичен акт, който няма по какъв начин да не настрои интернационалната общественост против " Хамас ". Излезе много информация по медиите - избити деца, отрязани глави. Това съобщи министърът на защитата Тодор Тагарев пред публицисти след среща на министрите на защитата на НАТО.

Израелският боен министър, по думите му, е посочил ужасяващи видеа и фотографии от спора в Израел.

На въпрос за пропорционалността на отговора на израелската страна, Тагарев уточни: " Признаваме, че Израел е обект на ужасяваща непредизвикана офанзива. Въпросът е по какъв начин съдружниците ще реагират, само че по принцип би трябвало да се съблюдава пропорционалността на отговора ", съобщи Тагарев по отношение на по какъв начин Израел би трябвало да отговори на " Хамас ".

" Вече има опити за офанзива на групировката " Хизбула ", което е сериозна заплаха да ескалира спора в доста необятни граници ", съобщи той.

По тематиката за ракетите C-300 за Украйна, Тагарев съобщи, че те ще предадени в целокупност. " Какво тъкмо ще употребяват и по какъв начин ще ги възстановят - това е въпрос, който не сме обсъждали ", съобщи още военният министър.

Относно бронетранспортьорите за украинската страна, той уточни, че леко е бил занимателен процеса по меморандума. " Това е доста сериозна помощ - това са над 100 машини. Те са доста нови, само че са толкоз употребени - с автентично въоръжение, със запасни елементи, могат да свършат добра работа, в случай че не за армията на Украйна, то за Силите за териториална защита сигурно ще им бъдат потребни ", уточни той.

Той уточни, че няма в допълнение закъснение на доставките на изтребители на F-16, с изключение на поради пандемията за COVID-19. България също е обратно с подготовката на инфраструктурата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР