Вече е в ход подготовката на шестнадесетото издание на най-големия

...
Вече е в ход подготовката на шестнадесетото издание на най-големия
Коментари Харесай

Шестнадесетото специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО ще се проведе от 13 до 17 май

Вече е в ход подготовката на шестнадесетото издание на най-големия конгрес за земеделие у нас БАТА АГРО. Това заяви за Българска телеграфна агенция Ния Чакова, учредителен секретар на Българската асоциация на търговците на агротехника, които са уредници на събитието. Изложението ще се организира от 13 до 17 май 2024 година на Летище Стара Загора. 
 
До момента поръчки за присъединяване са подали над 160 компании на 33 000 квадратни метра чиста изложбена повърхност. Сред тях са най-големите вносители на земеделска техника, представящи световноизвестните марки в бранша, напоителни системи, семена и препарати, аварийни елементи, автомобилни и строителни компании, консултантски и финансови институции и доста други.  
 
Чакова изясни, че регистрациите за изложители не престават. Участниците, които се записват до края на месец февруари, ще употребяват отстъпка в размер на 20 на 100 за ранно записване от цените на площите. А за компаниите, които вземат участие за първи път във форума, ще имат опцията за отстъпки до 40 %. 
 
Изложението БАТА АГРО се организира навън и за поредна година ще провежда демонстрации със земеделска техника и технологии. Така земеделските производители могат да създадат тест драйв и да видят интервенциите на машините в действителни, полеви условия. 
 
През м.г. в ревюто взеха присъединяване общо 209 компании на близо 36 000 кв. м изложбена повърхност. В рамките на пет дни те показаха най-новото от агротехниката и софтуерните нововъведения. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР