Вече е научно доказано, че определен вид алкохол повишава половото

...
Вече е научно доказано, че определен вид алкохол повишава половото
Коментари Харесай

Повече удоволствие от секса: този алкохол увеличава възбудата!

Вече е научно потвърдено, че избран тип алкохол покачва половото увлечение. Нямате самообладание да разберете кой е този любовен балсам? Ето за кой алкохол става дума.

Установявате ли от време на време, че когато консумирате алкохол, внезапно ви обзема мощно предпочитание за секс? Да не би единствено когато пиете алено вино? Тогава фактически не става въпрос за случайност. Изследванията потвърждават изрично, че две чаши алено вино усилват либидото.

Според резултатите от едно изследване, извършено във флорентинската болница „ Санта Мария Нуова “, аленото вино се отразява благотворно освен върху сърцето. То може да предотврати „ дупки “ в паметта и да понижи риска от диабет. Уха! А в този момент най-хубавият непряк резултат: медиците установяват, че потреблението на алено вино покачва половото увлечение! При това дамите се поддават по-лесно на въздействието му, в сравнение с мъжете.

Още след една, най-вече след две чаша алено вино влечението се усилва. Изследователите интервюирали 800 дами сред 18 и 50 години и било открито, че жена, която постоянно протяга ръка към аленото вино, била доста по-активна полово от въздържателките. 

Почерпените дами започвали да флиртуват по-смело и да ухажват мъжа по-открито. „ Виновни “ за това са съдържащите се в аленото вино полифеноли. Тези антиоксиданти задействат кръвооросяването и влияят изключително интензивно върху ерогенните зони. Мммм…

А по какъв начин стоят нещата при мъжете? Напитката въздейства и на тях, въпреки и не толкоз очевидно както на дамите. Обаче! Растителният флавонол кверцетин подтиква отделянето на половия хормон тестостерон. Медиците открили двойно по-висока стойност на тестостерона при феновете на аленото вино, в сравнение с при пиячите на бяло.

Това, несъмнено, не значи, че би трябвало да се наливаме с алено вино! Ако се абстрахираме от изброените нагоре позитивни резултати за здравето, аленото вино си остава  вкусов артикул, с който си доставяме наслаждение в свободните вечери. Ролята си на полов стимулант извършва единствено след първите две чаши. След това може да се получи противоположен резултат: бързо ще ви се доспи и в леглото ще ви се желае повече да подремнете, вместо да вършиме секс!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР