Пореден случай на насилие, този път от Бургас. Мъж преби

...
Пореден случай на насилие, този път от Бургас. Мъж преби
Коментари Харесай

Мъж преби 22-годишна жена с дървен прът в Бургас

Пореден случай на принуждение, този път от Бургас. Мъж преби с дървен кол 22-годишна жена. Пострадалата е с фрактура на ръката, а причинителят е арестуван. Той е престъпно проявен, а в дома му са открити опиати.



В събота към 3.00 часа след среднощ при обход покрай бл. 87 в ж.к. " Меден Рудник " полицейски чиновници чули крясъци и мощен звук от строшаване на стъкло. Видели през прозореца на първия етаж мъж да нанася побой над жена.

" Намесвайки се откриват потърпевшата, а точно жена на 22 години от гр. Ямбол, която е имала мощни болки в лявата ръка. Поради тази причина дамата е откарана в УМБАЛ-Бургас, където от медицинския обзор е установено, че има фрактура на лакътя на лявата ръка ", сподели основен контрольор Мария Анастасова, шеф бранш “Охранителна полиция ” в 4-то РПУ-Бургас.

Съседите не са чули нищо извънредно.

" Сам живее, наркоман е. Нищо не съм чул, по кое време е станало? Гледам на другия ден едно одеяло изпод, прозорецът-счупен ", описа Жеко Жеков, комшия.

" Там на първия етаж има едно момче, което е живял и няколко пъти влиза в пандиза. Той е наркоман, той е пласьор на опиати ", безапелационен е Иван, комшия.



За побоя е арестуван 44-годишен престъпно проявен мъж от Бургас, който е остарял познайник на полицията.

" Същият прави цялостни признания и предава дървен кол, с който е нанесъл побоя и телесната щета на дамата. Двамата са се познавали и го е направил в миг на афект ", сподели основен контрольор Мария Анастасова, шеф бранш " Охранителна полиция " в 4-то РПУ-Бургас.

След претършуване в дома на 44-годишният мъж са открити опиати, измежду които амфетамин и канабис.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР