Кабинетът на Косово поднови усилията с нов проектозакон за отдаване

...
Кабинетът на Косово поднови усилията с нов проектозакон за отдаване
Коментари Харесай

Дания се обръща към Косово, за да облекчи своята пренаселена затворническа система в сделка за 217 милиона долара

Кабинетът на Косово възобнови напъните с нов проектозакон за отдаване чартърен на затвор в южната част на страната на Дания, с цел да й помогне да се оправи със своята пренаселена затворническа система, сподели чиновник в понеделник.

Първият план на закона не съумя да бъде признат в Народното събрание предходната седмица. Но в неделя кабинетът утвърди проектозакон за 300 килии в пандиза в Гилан, на 50 километра (30 мили) южно от столицата Прищина, които да бъдат отдадени чартърен на Дания въз основа на 10-годишно съглашение, което двете държавни управления подписаха през Април и май 2022 година, сподели държавният представител Перпарим Кръезиу.

„ Кабинетът го утвърди (проектозакона) още веднъж през вчерашния ден (неделя), тъй че да бъде трансфериран на Асамблеята ( парламентът) да бъдат гласувани още веднъж “, сподели той.

Длъжностно лице в Косово споделя, че кабинетът е възобновил напъните си с нов проектозакон за отдаване чартърен на затвор в южната част на страната на Дания, с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР