Вече бившият треньор на ЦСКА – Бруно Акрапович, говори за

...
Вече бившият треньор на ЦСКА – Бруно Акрапович, говори за
Коментари Харесай

Акрапович: Когато Крушарски плати сметката, може и да се върна в Локо Пд

Вече някогашният треньор на ЦСКА – Бруно Акрапович, приказва за предаването „ Домът на футбола” по DIEMA SPORT. Босненецът призна, че би се върнал да работи в България, само че без вариантите Левски и Ботев Пловдив поради предишното му в ЦСКА и Локомотив Пловдив.

За „ смърфовете” той означи, че клубът има специфична аура, само че хората, които работят в клуба не обичат Локомотив. Акрапович сподели, че би се върнал в тима, само че единствено когато притежателят Христо Крушарски „ заплати сметката, която му дължи”. Все отново треньорът не има вяра това да стане.

" Изобщо не скърбя, че станах треньор на ЦСКА. Кой съжалява да е треньор на най-силния тим в страната? ЦСКА е най-хубавият тим в България. Имах фантастично време в Пловдив. Преди три години никой не ме познаваше, а в този момент всички. Направих положително име тук. Бих Рома с ЦСКА, направихме хубави мачове. Трудно е, когато няма почитатели на стадиона. За Купата няма кой да ме бие. България е фантастична страна. Левски отпада като вид, Ботев отпада, тъй че може да се върна в различен тим тук”, призна Акрапович.

„ Феновете споделяха, че ще се случи по този начин с мен. Чувствам се доста добре. Аз обичам Локо Пловдив и ЦСКА. Хората, които работят в Локо Пловдив, не обичат клуба. Той ще е клуб и без Акрапович и тези хора, има фантастична аура, само че не се работи по този начин. Първо Христо Крушарски би трябвало да заплати сметката, която ми дължи, и тогава може да приказваме. Мисля, че това няма да стане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР