Вдъхновяваща балканска музика на живо на брега на морето, емоции

...
Вдъхновяваща балканска музика на живо на брега на морето, емоции
Коментари Харесай

Само в Комплекс „Ролбата-Наутилус“: Пъстри Балкански ритми с Иво Донев

Вдъхновяваща балканска музика онлайн на брега на морето, страсти от сърце, вълнуващи танци, вкусна храна и студени питиета! Това Ви чака в комплекс на 21 Юли от 20:00ч.

Талантливият и обичан Иво Донев ще извърши за Вас хитови гръцки, сръбски и български песни, и ще Ви накара да се понесете в техните ритми!



Балканската вечер при нас можете да гарнирате освен с най-хубавата компания, усмивки и въодушевление, само че и с нашето разнообразно меню – морски блага, свежи салати, чудесни предястия, сочно барбекю и неустоими десерти! Към всичко това Ви чакат разнородни алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли и домашни лимонади!



Лято е! Море, пясък, чайки, бриз, ваучър за сетивата и душата!... И една Балканска музикална вечер, особено за Вас – единствено в комплекс „ Ролбата-Наутилус “, на Южния плаж във Варна!

Чакаме Ви дружно с очарователния Иво Донев!

На 21.07 в 20:00 часа!

Входът е свободен!

Резервирайте Вашето незабравимо празненство на 088 249 1791 и в!



*публикация

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР