Вчера в залата на Първа ЕГ завършиха състезанията от Бързини

...
Вчера в залата на Първа ЕГ завършиха състезанията от Бързини
Коментари Харесай

СУ „Димчо Дебелянов“ комплексен шампион в „Бързи и сръчни“ за 4 клас

Вчера в залата на Първа ЕГ приключиха надпреварите от Бързини сръчни за 4-ти клас. 11 тима се явиха за присъединяване в конкуренцията!

За финалното тичане се класираха тимовете на СУ " Димчо Дебелянов " и ОУ " Захари Стоянов ". С минимална разлика и след гледане на видео-фотофиниш първенец в третия кръг се оказаха децата на СУ " Д. Дебелянов ".

В бягането за бронзовите медали по-добри бяха децата на ОУ " Ангел Кънчев ", които победиха ОУ " Йордан Йовков ".

На база извършените три кръга беше избран Комплексен победител за образователната 2017/2018 година С три победи от три бягания, подобаващ сложен първенец са учениците на СУ " Д. Дебелянов ", които получиха огромна купа и специфични безжични мини тонколони.

На второ място в комплексната ранглиста са ЧОУ " Малкият Принц ", а трети ОУ " Йордан Йовков ".

Всички участници получиха специфичен подарък - ключодържател с надпис на Варна-кандидат за европейски град на спорта 2019 и грамота на проявата.

В края на спортния празник беше изтеглена лотария с доста предметни награди /ролери, скейтборд, топки, федербал, хилки за тенис на маса и др./. Наградите осигуриха Община Варна, посредством Дирекция " Спорт " и бяха връчени от гл. специалист Данчо Илиев.

Голямата премия велосипед завоюва възпитаник от ОУ „ Черноризец Храбър “

Следващите финални надпревари от състезателен празник „ Бързи и сръчни “ ще се проведат още веднъж в залата на Първа ЕГ от 15.00 часа по следния график:

12 април /четвъртък/ III клас „ Бързи и сръчни “

17 април /вторник/ II клас „ Бързи и сръчни “

24 април /вторник/ I клас „ Бързи и сръчни “

Всички състезатели които ще вземат участие в надпреварите, за всяка възраст по настрана, ще бъде изтеглена лотария с доста предметни награди.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР