Вчера в отговор на въпрос на репортер на Китайската медийна

...
Вчера в отговор на въпрос на репортер на Китайската медийна
Коментари Харесай

Антониу Гутреш: Необходимо е възобновяване на споразумението за износ на селскостопански продукти през черноморските пристанища

Вчера в отговор на въпрос на кореспондент на Китайската медийна група (КМГ) по отношение на приключването на съглашението за експорт на селскостопански артикули през черноморските пристанища, генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутреш съобщи, че за възобновяване му е належащо да се извърши реалистична оценка.

Гутреш сподели, че приключването на съглашението в действителност е сериозна ескалация на обстановката. За страдание това е обвързвано с значимите зърнени храни на интернационалния пазар, които ще окажат по-тежко влияние върху света, изключително върху разрастващите се страни. „ Бих желал да кажа, че би трябвало да бъдем реалисти и да създадем каквото е допустимо. Ето за какво ние вършим всичко допустимо, с цел да подсигуряваме, че храните и торовете от Украйна и Русия ще могат да доближат до международните пазари “, съобщи генералният секретар на Организация на обединените нации.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР