Вчера в Община Берковица бяха подписани необходимите документи за откриване

...
Вчера в Община Берковица бяха подписани необходимите документи за откриване
Коментари Харесай

Стартира ремонтът на кметството в Замфирово, предстои обновяване и на управата в Гаганица

Вчера в Община Берковица бяха подписани нужните документи за разкриване на строителна площадка, в осъществяване на плана, касаещ ремонт на кметството в село Замфирово. Целта на реконструкцията е да се усъвършенства енергийната успеваемост на постройката. Необходимите за задачата средства са обезпечени посредством Програма за развиване на селските региони 2014-2020 година Подобни действия ще се извършат по кметството в село Гаганица.
Проектът е на обща стойност 219 391 лева, от които 186 482 лева са от Европейския съюз посредством ЕЗФРСР, а 32 908 лева е националното съфинансиране от държавния бюджет на Република България.
Изпълнител на строително-монтажните работи на обекта е „ Алфасист Инженеринг “ ООД, представлявано от шефа Веселка Николова. Фирмата, която ще упражнява строителен контрол, е „ Кима Консулт “ ЕООД, с началник Марин Младенов. Ръководител на плана е инж. Мая Горанова, инвеститорският надзор на обекта е поверен на инж. Димитър Михайлов, а Мирослав Георгиев е избран за механически началник.
На срещата през днешния ден участваха още кметът на община Берковица Димитранка Каменова и инж. Иван Георгиев – експерт „ Кадастър “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР