Вчера сутрин, вървеше надпис – Киро Петков каза, че няма

...
Вчера сутрин, вървеше надпис – Киро Петков каза, че няма
Коментари Харесай

Бойко Борисов за управляващите: Няма да викате "оставка", тези трябва да останат, докато станат 0%, да се изчисти България от тях

" Вчера заран, вървеше надпис – " Киро Петков сподели, че няма да се подвига цената на тока ". Където онлайн, на умрело, в офис, зад офис, спешен пиар да си мажат лъжите. Но не помни, че единствено преди 2-3 месеца сподели, че КЕВР надали не е излъчена от ГЕРБ, а след обед комисията излиза и афишира нарастването. Представяте ли си каква операция! 30% инфлация, а единствено преди месец имаше мощен пиар по какъв начин обезпечава хляба на българина, като купува жито. Как не отидохте до един склад да видите какъв брой жито е купил. 10 дни от заран до вечер ареста на Борисов и Арнаудова ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с членове и симпатизанти на партията във Варна.

 Среща във Варна Среща във Варна Източник: Скрийншот/Facebook
" Благодаря на всички, които пристигнаха от Варна, макар че към този момент бяхме по килиите. Защото Варна без " Хемус " остава надалеч, а както се вижда скоро няма да се случи. Тази зала, която събира по 6 хиляди души, при обследването се оказа, че има джоб с вода, колоните висяха закачени на залата, можеше да има хиляди жертви. Така заварих Варна, направихме най-красивата зала. Благодаря на управлението на града, че и за бежанците оказват помощ толкоз. Няма да приказвам за плажовете, при неналичието на пречиствателни станции. Колко направихме за това през днешния ден да имате най-чистите плажове, улиците, научих всички квартали в града, спортни зали, учебни заведения, детски градини. Тази едно година неуспех, към този момент до Търново щяхме да сме на трошляк – цялостен неуспех. Оставихме им и парите за " Хемус " в сметка, те ги опукаха ", възмути се водачът на ГЕРБ.

Той акцентира, че е цялостна неистина с нарастването на пенсиите и помощите при тази инфлация, в случай, че всичко това се топи. Той запита от къде се дават парите?! " Няма да викате " оставка ", тези би трябвало да останат до момента в който станат 0%, да се почисти България от тях. Всяка седмица по 500 милиона задължения ви се натрупат и ще се заплащат в пъти по-високи лихви. Не се откри един публицист да ги сумира и да пита къде са. Това се споделя медиен комфорт, цялостен медиен комфорт се назовава това ", добави още Борисов.

Той благодари на владиците и Светия Синод, които отхвърлиха среща с Кирил Петков и не не помниха, кой в най-голямата коронавирус рецесия не затвори църквите и храмовете. А през днешния ден една керемида не се поставя от " тези неверници ".

" Виждате по какъв начин президента Радев се пази от тях, тъй като ние оставихме 12 милиарда в хазната, цялостни сметки с пари за всичко. Дори Асен Василев не може да си изкриви душата и да каже, че в страната няма пари. И златото в Българска народна банка непокътното и аз съм от дребното, който не даде да се изнесе златото от България ", съобщи Борисов.

Той повдигна и въпроса за Украйна, като съгласно него не схваща по какъв начин Балкански поток обезпечава природния газ за Европа, печели милиони от директни такси и това съгласно държавното управление на Петков било неприятно. " Че не дадох да мине през Гърция и сложих България на газовата карта. Затова всеки може да остане без газ, само че не и България. Стигнахме до там Демократична България да не помни, че са коалиция и излизат да четат декларация против ръководството. Те на Министерски съвет би трябвало да са взели решението, а не да четат декларация на опозицията и ние да им внасяме закон. Когато става въпрос за въоръжение и нахлуване над нашата другарска страна, единствено по този начин може да се приключи войната. Всички останали дават и Путин си приказва и с Германия и Франция, но единствено нас щели да атакуван ", добави още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ повдигна въпроса и за побоищата в Министерството на земеделието, където единствено се сменят зам.-министри.
" Подлъгаха хората с машините, с чекмеджета. С меморандума се топят и въвличат посолства. Само да напомня, че когато има сключване на меморандум в наличието на премиера, значи, че отиваш във всяка банка и теглиш пари, тъй като това значи, че страната се е съгласила. Петков през вчерашния ден сподели, че ще сложи ДАНС да ревизира, само че в случай че ревизират през търсачката Google излиза единствено корупция ", съобщи Борисов и добави, че става дума за 1 милиарда $.

Лидерът на ГЕРБ напомни, че материалът от " Файнешъл таймс " не е станал забавен на медиите и напомни отчета на " Амнести ", където написа, че Бойко Рашков и Тошко Йорданов заплашват публицисти. " Заплаха значи да няма последствия, а вие уволнихте Гавазова. Бойко Рашков излезе и сподели, че не би трябвало да я има и ето, няма я. Излезте и кажете – това е злополука за медиите. Едва ли изобщо ще има и секунда за нас, само че това не ни интересува, тъй като залите ни са цялостни и хората приказват ", акцентира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ се обърна към парламентарната група да не внасят избор на съмнение, тъй като обединението сама се разпада така и така. Той даде за образец избора за нов гуверньор на Българска народна банка, както и дипломата на Андрей Гюров. " Не съм чел документите, само че това което ми споделиха се оказва, че той е един Нострадамос и вижда в бъдещето. Нека си го изберат, може и в еврозоната да ни вкара ", с подигравка разгласи Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР