Вчера станаха ясни кои са сценаристите. Машата Христо Иванов отиде

...
Вчера станаха ясни кои са сценаристите. Машата Христо Иванов отиде
Коментари Харесай

Премиерът: Станаха ясни сценаристите - БСП, ДПС, Радев и олигархията са заедно

" Вчера станаха ясни кои са сценаристите. Машата Христо Иванов отиде в Росенец, уплашиха Движение за права и свободи и Ахмед Доган, който махаше зад борчетата и в този момент Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Румен Радев и олигархията е ясно, че са дружно ". Това съобщи по време на обиколаката си с джипа из Северозапада министър председателят Бойко Борисов.

По думите му е станало ясно, че настояванията на протестиращите за привикване на Велико Народно заседание и промени в Конституцията са били празни приказки.

" Ние предложихме една чернова, всеки абзац можем да го променим. Но какво се оказа, че всички са лъгали, че желаят промени, тъй като желаят да има отново кабинет " Орешарски " , това е задачата ", изясни той.

Борисов се радва " тъй като още една неистина падна и станало ясно за всички кои са сценаристите - олигархията, Костов, Радев и останалите.

На въпрос на следващия ден ли е решителният ден, Бойко Борисов отговори, че на следващия ден нужната поддръжка от 120 гласа ГЕРБ ще се събере. А на въпрос какво следва, в случай че това не се случи, той отговори: " Работа ".

Запитан дали може да се чака коалиция с партията на Слави Трифонов, на която ръководителят на гражданската самодейност " Единни за смяна " Росица Кирова е представител във Видин, министър председателят изясни, че тя е жена, която се бори за настояванията на жителите и за реализиране на техните стремежи, само че не може да става въпрос за политическо партньорство.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР