Вчера стана ясно, че певицата Луна крие срамна сексуална тайна.

...
Вчера стана ясно, че певицата Луна крие срамна сексуална тайна.
Коментари Харесай

Луна и Диана Великова свършвили заедно за клип

Вчера стана ясно, че певицата Луна крие срамна полова загадка. Е, през днешния ден това се удостоверява, откакто се появиха лесбо подиуми с нейно присъединяване. "Изпитах оргазъм по време на фотосите на песента ми "Чики-чики ". Възбудих се свиреп, до момента в който фотомоделът Диана Великова докосваше гърдите ми с върха на пръстите си. "

Това самопризнание направи скандалната фолкпевица Луна, малко преди да влезе в сезона на най-харесваните на "Вип Брадър ". "С Луна доста си допаднахме. И двете получихме оргазъм още на фотосите, откакто се пипахме ", признава и самата Диана Великова.

Песента "Чики-чики " Луна записва през 2002 година. Тя е снимана в един от жилищата на певицата в столицата. В фотосите й партнира надарената със супергръдна обиколка Диана Великова. Двете се съблекли, както ги е майка родила, и се галили по най-интимните места. "Харесах доста Диана, тъй като аз не бях водещата в леглото.

За първи път се оставих в ръцете на различен човек. Доста време след бурната сцена двете лежахме и не ни се ставаше. От тогава с Диана се виждаме всеки ден ", споделя Луна. "Исках да снимаме клипа в моята спалня, с цел да се отпусна.

Правиха ми татуировките 4 часа преди да стартират фотосите. Кръвта ми се смрази, по тази причина изпих три чаши алено вино. От тях погледът ми блесна ", спомня си Луна. В скандалния клип й партнират и двама мъже - двукратният международен първенец по повдигане на тежести Златан Ванев и фотомоделът Филип, написа blife.bg.

Скандалния клип можете да видите в нашата Видео Галерия!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР