Вчера се разпространи информация по медиите, цитиращи двама бивши военни

...
Вчера се разпространи информация по медиите, цитиращи двама бивши военни
Коментари Харесай

Както и подозирахме – путинистите са малцинство, но шумно и платено

Вчера се популяризира информация по медиите, цитиращи двама някогашни военни министри, че Съединени американски щати отсрочват доставките на осемте бойни самолета F-16, тъй като нямат доверие, че тайните на секретните им оръжия няма да изтекат към Русия. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4387
Докато българските „ специалисти “ вървят на НАТОвски образования на държавни разходи (а в действителност разходки), а у нас си пият водката с съветски „ дипломати “, на които снасят информация, милеят за

Русия, все едно тя е тяхната татковина, а НАТОвското у генералите ни е единствено униформата, под която носят тениските с щампа на Путин, ние ще сме некоректен и по-лошото – недопустим! – сътрудник. 

На Империята на Злото ѝ е ясно, че не може да има въздействие над всички ни, това е повече от ясно – никой не е предан на режим, който ти отмъква и последния залък и го влага в замък на сатрапа, който ти се прави на цар. 

Но Империята на Злото е научила, че на нея ѝ трябват няколко „ точни “ индивида, няколко „ точни “ групи, няколко „ точни “ приятели… и всички останали сме в кюпа с тях. 

На Империята на Злото не ѝ би трябвало да я харесваме, а да ѝ служим – непринудено или не – не я интересува. 

Затова точно „ нейните “ са вербуваните значими измежду нас – генерали, публицисти, политици. 

Не, те не са болшинство, малцинство са. 

Ето:

Недоверието в Путин към този момент е 61% в България. 

Доверието в дребния човек в Кремъл е едвам измежду 25% от българите. Но, в случай че гледате мненията под постовете из интернет, ще останете с усещане, че приказваме за най-малко 89-90% одобрение… че и обич напряко. Нали?

Но, замислете се – на митингите на възобновление се появиха няколко стотин индивида (преко сили – хиляди), докарани с рейсове от цялата страна. Снимките с дронове демонстрираха, че са събрани в най-предната една трета на площада пред Народното събрание. Снимани начело обаче наподобяват доста. Веят флагове, крещят лозунги – основават звук. 

Същото вършат и в интернет. Винаги разясняват. Не оставят вест без кафявата си диря под нея. Целта им е да оставят усещането у всички ни, че те са болшинството. 

На двете шествия в поддръжка на Украйна се събираха десетки хиляди (!!!) хора в София. Без рейсове. Във всички огромни градове също имаше огромни шествия. 

Тълпи доста по-големи от платените на путинистите с съветските флагове, дето се възмущаваха от „ непознатите “ знамена. Не, в този момент няма да разясня лицемерието им, не ми се занимава в този момент с това.

Сега приказваме за рупора им. А точно – наглостта и постоянството. 

Те постоянно разясняват. Винаги. 

Тролгандата (трол + пропаганда) в интернет е мощна. Там са мощни – зад клавиатурата. На каузи – не толкоз. 

Има три типа рупори: 

Първите са „ политиците “ и „ публицистите “, които не умеят друго, с изключение на да сквернят политическото и общественото пространство и Народното събрание. Те са кресльовци.  

Вторите са платените тролове, които са просто човешки машинки. Те са неспасяем случай на човешко проваляне. Те нямат лице, морал, усеща, правила. Те са лигави безгръбначни, които за пари ще заплюят личната си майка. Те са нищо. 

Другите – потребните идиоти – са обществени загубеняци. Никога не са постигнали нищо, в никакъв случай няма и да реализират. А, в случай че са постигнали нещо, то е с връзки и „ по завещание “. И те си знаят, че са нищо. А това ги тормози. 

Те не желаят равни благоприятни условия, тъй като равните благоприятни условия лишиха на тяхната прослойка опцията да са вкупом с естествените и работещите. Те умеят да се скатават, а това не им носи нищо през днешния ден, когато соца към този момент не разпределя на всички ни поравно. И във обстоятелството, че те се скатават – както са правели и преди – а към този момент не получават, те виждат обществена неправда. 

И се оплакват. 

Нападат. 

Заплашват. 

Бунтуват се по техния грухтящ метод. 

И поддържат сатрапите като дребното дребосъче в Кремъл. Той им наподобява кадърен да им върне добруването от „ едно време “. 

Събрани дружно – трите групи кресльовци цапат средата. 

Лошото е, че платените клакьорки на Кремъл, наречени български политици (поради липса на по-подходяща дума, която да не е нецензурна), вземат „ говоренето “ на другите две групи и го назовават „ гласът на народа “. След това „ гласът на народа “ се преповтаря от другите платени клакьорки на дребното дребосъче – публицистите, които са на хранилката на Кремъл. Те наливат още масло в огъня. 

И по този начин – заедно – започваме да живеем в илюзията, че България е путинска колония. 

Не е. 

Най-малкото… да се върнем на шествията и митингите – те са показателни. Разликата в поддръжката е в пъти. Социологическото изследване също е красноречиво. 

Просто не ги оставяйте да ви надвикат. 

Нормалните хора са привикнали да не разясняват много-много (поради съществуването на задължения и същински обществен живот) из обществените медии, конгреси и така нататък А тези като че ли живеят за това. 

Ами просто не ги оставяйте да ви надприказват и да ви надвикат. Това е. Бъдете по-шумни от тях. Отрежете ги – като израстък – от обществения си кръг. Такива „ другари “ ги блокирайте. От Facebook и от живота си. Когато видите наводнена от техните мнения публикация, не ги оставяйте сами да си мултиплицират кафявите неистини. Отговаряйте им. Когато видите материал, публикация, изявление за/от човек, на който симпатизирате, коментирайте. 

Оставете своя глас изпод, оставете своята интеракция, покажете, че ви има. 

Надвикайте кафявата мръсотия на платените журналисти/генерали/политици/тролове и елементарни идиоти. Вие сте повече. Повярвайте ми. И това би трябвало да се знае. 

Ще кажете: „ няма смисъл “…

Така ли?

А политиците, които цитират „ публичните настройки “ и вземат решения на тяхна база? М?

Те или лъжат, или тях ги лъжат, само че и в двата случая „ публичните настройки “ би трябвало да бъдат конфискувани от арсенала им с извинения. 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР