Вчера Рафаел Надал изигра един от най-запомнящите се мачове, по

...
Вчера Рафаел Надал изигра един от най-запомнящите се мачове, по
Коментари Харесай

Днес Рафа игра близо до нивото си от преди години - Де Минор с уважителни думи към Надал

Вчера Рафаел Надал изигра един от най-запомнящите се мачове, във връзка с възрастта и физическото му положение. В едвам третия си мач на обичания му клей през последните два сезона, Матадора подсети на себе си с победа над един от тенисистите, намиращи се във възходяща форма през последните няколко месеца, в лицето на Алекс де Минор със 7:6(6) 6:3. Макар и под номер 512 в международната класация, Рафа записа своята първа победа над представител на топ 20 от 14 месеца насам. По този мотив приказва и самата първа ракета на Австралия, като самият той не спести рецензиите към себе си, само че и не скри уважението си към именития испанец:

" Мисля, че през днешния ден Рафа игра на много високо равнище. Нещата са такива, каквито са. Искаше ми се да бях играл малко по-добре, само че това е тенисът. Винаги се опитваш да дадеш най-хубавото от себе си и има дни, в които играеш на нужното равнище, само че и дни, в които не го правиш.

Това са тъкмо нещата, които чакахме. В Барселона той не беше квалифициран да играе на спортно равнище и това си пролича на корта, през днешния ден Рафа игра покрай равнището си от преди години. Той наложи доста високо движение, от първата до последната точка " - показа международният номер 11 за Puntodebreak.com

Източник: Sportskeeda.com 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР