Вчера при редовния си обход служителите от автопатрула забелязали лека

...
Вчера при редовния си обход служителите от автопатрула забелязали лека
Коментари Харесай

Полицията задържа 7 души, заплашвали възрастна жена

Вчера при постоянния си обход чиновниците от автопатрула забелязали лека кола с врачанска регистрация. Полицаите ревизирали пасажерите - седмина мъже, на възраст от 27 до 36 години, от разнообразни села в покрайнината, предадоха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Служителите на реда бързо открили, че мъжете без забележим мотив са застанали пред къща и ревизирали дома, в който била изплашената 76-годишна господарка. Станало ясно, че малко по-рано групата ѝ предложила бърз и на ниска цена ремонт на покрива с първичната оферта за промяна на улуците единствено за 50 лв.. След доста ангажименти и увещание от страна на „ майсторите “ доверчивата жена се съгласила и бригадата бързо почнала работа. Не след дълго обаче сумата за ремонта повишена с още близо 1000 лв.. Притеснена стопанката споделила, че няма толкоз пари, само че мъжете били непреклонни и стояли до дома ѝ, с цел да я принудят да заплати. Пенсионерката им дала единствените 200 лв., които имала в брой, само че те траяли с настояването и даже отправили закани към дамата.

Така тя била принудена да отиде и да изтегли още 600 лв.. Дори и след предаването им, гастролиращите майстори траяли да я тормозят. Плановете им пропаднали, когато наличието им било видяно от полицейския екип. И седмината се озовали в ареста на полицейското ръководство в Септември. Шестима са с престъпни прояви и са известни на полицията. Случаят е докладван на прокуратурата в регионалния град, а работата по неговото изясняване продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР