Вчера, около 15:00 часа, на пътя Варна – Белослав, водачът

...
Вчера, около 15:00 часа, на пътя Варна – Белослав, водачът
Коментари Харесай

Войната по пътищата във Варна и региона: 11 ранени при 10 катастрофи, шофьор излетя от пътя с 2,77 промила алкохол

Вчера, към 15:00 часа, на пътя Варна – Белослав, лидерът на  «Ситроен» С.П. (80 г.) от Варна, при излизане от път без настилка, не пропуща мотоциклет «Априлиа», който се движи в посока Белослав, като по този начин принуждава неговия лидер на предприеме избавителна маневра.

34-годишният мъж губи надзор и пада отвън пътя. Вследствие на случая същият получава травми на глава и гръден панер, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Пак през вчерашния ден, към 21:30 часа, на Автомагистрала «Хемус», в региона на Летище - Варна, лидерът на  «Фолксваген» В.Д. (51 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор, блъска се в мантинелата вдясно и излиза от пътното платно. Вследствие на случая лидерът на автомобила получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота. При осъществената полицейска инспекция е открито, че мъжът е управлявал автобомила след приложимост на алкохол с централизация от 2,77 промила в издишания въздух. По случая има формирано досъдебно произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

По-късно, към 23:30 часа, на пътя с. Калиманци – гр. Аксаково, лидерът на «Алфа Ромео» Л.Л. (31 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор, излиза отвън пътното платно и се прекатурва. Вследствие на случая същият получава травми на долни крака, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

В събота, към 01:00 часа, до табелата на с. Детелина, лидерът на  «Фолксваген» В.Т. (44 г.) от с. Старо Оряхово, губи надзор, навлиза отчасти в лентата за насрещно придвижване и блъска  «Фолксваген», който се движи там. Вследствие на случая лидерът на първото МПС получава фрактура на кост на лявото стъпало, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота. При осъществената полицейска инспекция е открито, че мъжът е управлявал автобомила след приложимост на алкохол с централизация от 1,92 промила в издишания въздух. По случая има формирано досъдебно произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

В петък, към 08:40 часа, в гр. Варна, на бул. «Христо Ботев», лидерът на  «Фиат» В.С. (20 г.) от Варна, по време на придвижване, заради несъобразена скорост, застига и блъска «Пежо», който се движи пред него. Вследствие на случая лидерът на втория автомобил (53 година от с. Кичево) е получил травми на глава и шия, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Същият ден, към 08:45 часа, в гр. Варна, в ж.к. «Виница», лидерът на лек автомобил «Сузуки» З.З. (20 г.) от Варна, по време на придвижване, като прави маневра за изпреварване на сигнализирана пешеходна пътека, блъска «БМВ», спрял пред него. Вследствие на случая мъжът е получил травма на глава и рана на  лицето, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

По-късно, към 11:15 часа, в гр. Варна, на ул. «Александър Рачински», лидерът на «Пежо» Ж.С. (37 г.) от Варна, при маневра за придвижване обратно, не пропуща и блъска пешеходка, която се намира зад автомобила. Вследствие на случая дамата (78 г.) е получила контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Отово в петък,  около 15:50 часа, в гр. Варна, на бул. «Осми Приморски полк», в посока ж.к. «Виница», лидерът на  «Митсубиши» И.Б. (47 г.) от Варна, по време на придвижване, минава от дясна в лява пътна лента, не пропуща и блъска «Фолксваген». Вследствие на случая жена (42 г.) и дете са настанени за наблюдаване в УМБАЛ «Св. Марина» с травми на глава и комоцио, без заплаха за живота.

Както " Петел " заяви още на 8 юни, към 16:20 часа, в гр. Варна, на бул. «Княз Борис I», лидерът на «Рено» С.И. (24 г.) от Варна, по време на придвижването си в посока к.к. Златни пясъци, заради несъобразена с интензитета на придвижването скорост, губи надзор над МПС, минава през разграничителната ограда и се прекатурва. Вследствие на случая същият получава контузно – порезни рани по гърба, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Също по този начин в петък, коло 18:10 часа, в гр. Аксаково, на ул. «Илия Димитров»,водачът на «Пежо» Ф.Ф. (49 г.), локален гражданин, по време на придвижване, блъска пешеходец - дете, което пресича пътното платно единствено. Вследствие на случая момчетнцето е получило контузни пострадвания, прегледано е и освободено за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР