Вчера късно вечерта стана ясно, че съдебното жури по делото

...
Вчера късно вечерта стана ясно, че съдебното жури по делото
Коментари Харесай

Свърши се! Амбър Хърд с остра реакция след края на делото, Деп отваря „нова страница от живота си“

Вчера късно вечерта стана ясно, че правосъдното жури по делото на Джони Деп против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд постанови, че тя би трябвало да му заплати 15 милиона $ за очерняне, научихме от международните медии, представени от .

Заседателите взеха решение, че Хърд е оклеветила някогашния си брачен партньор Джони Деп, след необятно отразен шестседмичен развой, който включваше безапелационни и нагледни доказателства и показания, описващи влошените връзки на някогашната холивудска двойка.

E, откакто журито публично се произнесе, ред е на финалните думи и на Джони Деп и Амбърд Хърд.

Актрисата разгласява изказване в обществените мрежи, което гласи:

„ Не мога да опиша с думи разочарованието, което изпитвам през днешния ден. Сърцето ми е разрушено от обстоятелството, че цялата планина от доказателства не може да се мери с несъвместимото въздействие на някогашния ми брачен партньор.

Още по разочарована съм от посланието, което изпращаме на дамите. Това е стъпка обратно. Стъпка обратно във времето, когато една жена беше обществено унижавана, когато трябваше да приказва и да показва мнението си. Стъпка обратно от концепцията, че насилието против дами би трябвало да бъде взето насериозно. “
 Откровенията на Джони Деп в съда  Откровенията на Джони Деп в съда  Откровенията на Джони Деп в съда  Откровенията на Джони Деп в съда
„ Вярвам, че aдвокатите на Джони съумяха да накарат журито да се концентрира върху концепцията за свободата на словото и изцяло да пренебрегнe неоспоримите доказателства, с помощта на които спечелихме делото в Обединеното кралство.

Тъжна съм, че изгубих делото. Но още по-тъжна съм, че като че ли изгубих правото, което имам като американка – да показвам свободно мнението си. “

Джони Деп се обърна към всички, които са били на негова страна:

„ Преди шест години животът на децата ми, животът на околните ми, моят живот и животът на хората, които имаха вяра в мен, вечно се промени.

И всичко това стана за един момент.

Чрез медиите ми бяха повдигнати съществени престъпни обвинявания, които провокираха безконечен поток от ненавист, макар че към мен не бяха повдигнати никакви правосъдни обвинявания. Те обиколиха целия свят два пъти в границите на няколко наносекунди и оказаха пагубно влияние върху живота и кариерата ми.

Шест гоидини по-късно журито ми върна живота назад. Искрено съм признателен. “

„ Още през цялото време задачата на делото, което заведох, беше да разкрия истината, без значение от следствията “ , написа още Джони.

„ Да кажа истината беше нещо, което дължах на децата си, на всички, които продължиха да ме поддържат. Намерих вътрешен мир, откакто реализирах всичко това. “

В края на обръщението си благодари на съда, юристите си и околните си, възприема концепцията, че тази победа е за всички хора по света, които се борят против неправдата, и има вяра, че „ най-хубавото следва “:

„ Отварям нова страница от живота си.

Veritas numquam perit.

Истината в никакъв случай не умира. “
 Разкритията на сестрата на Амбърд Хърд в съда  Разкритията на сестрата на Амбърд Хърд в съда  Разкритията на сестрата на Амбърд Хърд в съда  Разкритията на сестрата на Амбърд Хърд в съда
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР