Вчера BMW хвърли бомбата с представянето на кардиналния Neue Klasse.

...
Вчера BMW хвърли бомбата с представянето на кардиналния Neue Klasse.
Коментари Харесай

BMW променя правилата на играта с Panoramic Vision

Вчера BMW хвърли бомбата с представянето на съществения Neue Klasse. Нашата медия бе една от двете български, която имаше опцията да види този дръзновен дизайнерски ход на баварците още в средата на юни. Тогава персонално от основния дизайнер на баварците получихме уверението, че Vision Neue Klasse е на 80% автомобилът, който ще забележим в серийно произвеждане през 2025 година

Но с изключение на екстериорът, който впечатлява с радикално другите дизайнерски похвати от актуалните, Neue Klasse изпъква с още една иновация, която ще вкара в промишлеността за пръв път.

[gallery]14185[/gallery]

Днес конкуренцията е за от ден на ден и все по-големи екрани, като Mercedes-Benz опъна своя Hyperscreen през цялата ширина на арматурното табло. Бъдещите BMW-та потеглят в друга, радикално друга посока.

Нарича го Panoramic Vision. Той залага на изцяло нова Head-up екран технология. Проекцията се прави на идеално приспособена височина по цялата ширина на предното стъкло. BMW Panoramic Vision е допълнен с новия BMW 3D Head-up екран, за информацията обвързвана с активн ото шофиране, като асистираното шофиране или воденето по пътя се изобразяват като 3 D анимации и с висока точност в зрителното поле на лидера.

Чрез новия мултифункционален волан (формата му няма да остане тази в серийно произвеждане, само че функционалностите евентуално ще са тези) информацията, изобразена на BMW Panoramic Vision, както и на BMW 3D Head-up екрана се ръководи самостоятелно съгласно правилото: „ eyes on the road, hands on the wheel “.

Още за софтуерния боеприпас на Neue Klasse четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР