Вчера BlackBerry пуснаха реклама на KEY2 телефона им за Свети

...
Вчера BlackBerry пуснаха реклама на KEY2 телефона им за Свети
Коментари Харесай

Ето колко точно ни е трудно да общуваме

Вчера BlackBerry пуснаха реклама на KEY2 телефона им за Свети Валентин, която разкрива тъкмо какъв брой необратимо сме заорали в общуването чрез технологии.

Може би щяхме да кажем, че видеото е прекомерно пресилено, в случай че не бяхме ставали очевидци на аналогични обстановки в локални заведения и питейни заведения.

В рекламата виждаме млада двойка, която явно е в интервал на флирт и опознаване. В сцената няма разговор, има единствено лека музика за декор, а връзката се реализира чрез KEY2.

Във видеото виждаме с каква лекост двамата поддържат връзка чрез GIF-чета и си разменят известия, присъщи за деца в гимназиална възраст.

Рекламата приключва с гръмкото " Better together " (по-добре е дружно - от англ.), което още повече укрепва посланието, че " дружно " в днешно време значи " дружно в чата ".

Подритването под масите, погрешно написаните бележки и недомислените самопризнания останаха някъде в 90-те и не виждаме по какъв начин в миналото ще се върнат. Я най-добре да вземем да си намерим някое GIF-че по въпроса...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР