Вчера бе последният ден от кралското турне на Кейт Мидълтън

...
Вчера бе последният ден от кралското турне на Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Да си жена, която може и двете: Кейт Мидълтън с коренно различни визии в един ден

Вчера бе последният ден от кралското турне на Кейт Мидълтън и принц Уилям в Белиз, който приключи с формален вечер банкет на Майските руини!

Целта на визитата на кралската двойката е да съставлява бабата на Уилям - кралица Елизабет, като се включи в честванията по случай платинения празник на монарха във връзка 70-годишния ѝ престой на трона.

Херцогинята на Кеймбридж за първи път се появява в по-елегантна визия от началото на пътуването им и в действителност наподобява зашеметяващо! 40-годишната майка на три деца събра всички погледи в цикламена рокля на британската марка The Vampire's Wife и клъч с майска бродерия.

Домакин на събитието бе генерал-губернаторът, а измежду присъстващите се открои министър председателят на Белиз Джони Брисеньо. Разгледайте фотоси тук:
 Кейт Мидълтън и принц Уилям посетиха вечерен банкет на Майските руини  Кейт Мидълтън и принц Уилям посетиха вечерен банкет на Майските руини  Кейт Мидълтън и принц Уилям посетиха вечерен банкет на Майските руини  Кейт Мидълтън и принц Уилям посетиха вечерен банкет на Майските руини
По-рано денем херцозите влязоха в ролята на туристи и посетиха Каракол – най-големият археологически обект в Белиз.

Ако разгледаме неподготвени фотосите от двете събития, надали ще предположим, че разликата сред тях е едвам няколко часа! Кейт Мидълтън още веднъж сподели, че може всичко и не се тормози да се впусне във вълнуващо премеждие в джунглата, а след това да се появи в целия си искра и с необятна усмивка на публично събитие. Аплодисменти!

По проект през днешния ден кралската двойка би трябвало да дойде в Ямайка, а по-късно да отпътува към Бахамите в четвъртък.

Разгледайте фотоси от дивото премеждие на Кейт и Уилям тук:
 Херцогът и херцогинята на Кеймбридж на премеждие в джунглата в последния ден от кралското турне на Карибите  Херцогът и херцогинята на Кеймбридж на премеждие в джунглата в последния ден от кралското турне на Карибите  Херцогът и херцогинята на Кеймбридж на премеждие в джунглата в последния ден от кралското турне на Карибите  Херцогът и херцогинята на Кеймбридж на премеждие в джунглата в последния ден от кралското турне на Карибите
Междувременно стана ясно, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж са възнамерявали да посетят какаова плантация в подножието на планината Мая в Белиз в неделя, само че това бе анулирано, откакто жителите на селото проведоха митинг против колониализма и потреблението на футболно игрище от кралските особи за кацане на хеликоптера им.

В петък селяни от Индиан Крийк бяха снимани с плакати, на които пишеше: "Принц Уилям да напусне земята ни ".

Дворецът Кенсингтън отхвърли да разяснява.
 Кейт Мидълтън и Принц Уилям на посещаване в какаова плантация в Белиз  Кейт Мидълтън и Принц Уилям на посещаване в какаова плантация в Белиз  Кейт Мидълтън и Принц Уилям на посещаване в какаова плантация в Белиз  Кейт Мидълтън и Принц Уилям на посещаване в какаова плантация в Белиз
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР